Lányok! Nektek a rövidebb (1-2 cm-es) vagy a hosszabb (3-4 max 5 centis) hajú fiúk tetszenek?
Figyelt kérdés
Szigorúan csak a hajat nézzétek legyetek kedvesek!
2012. márc. 19. 23:38
1/21 anonim válasza:
2/21 A kérdező kommentje:
ez már túl macerás
2012. márc. 19. 23:46
3/21 anonim válasza:
Inkább a hosszabb. A linkelt képek közül a 3. tetszik a legjobban.
24/n
4/21 A kérdező kommentje:
Akkor az miért van,hogy rengeteg csinos nő rövid hajú,vagy akár kopasz férfival van együtt? Hosszabb hajú férfit viszont jóval ritkábban látni bombanővel?
2012. márc. 19. 23:53
5/21 anonim válasza:
Azt én nem tudom.
Az biztos, hogy ha megtalálom álmaim lovagját, nem a haj lesz az első dolog, ami alapján eldöntöm, hogy ő kell e nekem, vagy sem.
6/21 anonim válasza:
1-es,4-es és a teljesen tüsi:)
Szóval a nagyon rövid jön be!
23N
7/21 anonim válasza:
A természetes tapintatú hajat szeretem, vagyis nem egy adag zselébe akarok belenyúlni, ha a párom hajába túrnék, meg nem is valami keményre lakkozott izébe. A hossz nem annyira számít.
8/21 anonim válasza:
Nekem is inkább az olyasmi hajtípusok jönnek be mint amit az első válaszoló linkelt. Még nem tetszett olyan pasi akinek rövid haja volt.
9/21 A kérdező kommentje:
ez olyan,mint a rosszfiúk: a lányoknak igen is a rosszfiúk tetszenek,holott nyomják a szöveget,hogy egy pasi legyen kedves,hűséges meg blabla...
2012. márc. 20. 03:16
10/21 anonim válasza:
nekem alapjáraton a hosszabb hajú srácok jönnek be, most pont van egy kivétel. (: nem frizura alapján döntök. : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!