Lányok! Nektek a rövidebb (1-2 cm-es) vagy a hosszabb (3-4 max 5 centis) hajú fiúk tetszenek?
Szigorúan csak a hajat nézzétek legyetek kedvesek!
Nálam ez a nyerő, olyan vad:)
Nálam a haj az az 'édesmindegy' kategória. Ne legyen zsíros, és ha illik az arcformájához, akkor nem mindegy, hogy rövid vagy sem? :D
Jelenleg egy hosszúhajú (jóval váll alá ér neki), szőke rocker a nagy Őm, és benne sem a haja fogott meg. De vannak igénytelen hosszúhajúak, igényes rövidhajúak és olyanok, akik nagyon rövid hajjal bowling golyónak néznek ki, olyanok is, akiknek jól áll.:D
Minden haj tetszik, ha tudja valaki viselni. Egyik sem jön be jobban a másiknál. :D
A nagyon hosszú és az extrém hajjal sincs bajom. Ismerek olyat, aki kék punk hajjal is félistennek néz ki. :D
a nagyon rövid, vagy kopasz fej jön be :D
valahogy nem szeretem, ha egy pasinak a hajába bele tudunk túrni :D bár megtépkedni nem rossz... :D
Én mindig az összképet nézem meg először, aztán a hajat, aztán a szemeket és a szájat... :) viszont hajban nekem nagyon nem jön be a nagyon rövid.... nekem ez jön be:
Bocsánat mindenkitől, akinek nem tetszik! De születésem óta az tetszik nekem! Nem a mai kor miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!