Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj ha nekem a hosszabb hajú fiúk tetszenek?
Ha ezt megemlítem valakinek egyből azt gondolja, hogy a vasalthajú divatbuz*ik a zsánereim pedig nem így van. Csak szimplán nem jön be ha egy fiúnak rövid a haja, nálam a hajzat 10 cm-nél kezdődik. Ez most miért baj?? Nem minden hosszabb hajú csávó divatbuz*i... -.- Valakinek a kopasz kigyúrt jön be nekem a vékonyabb szálkás hosszabbacska hajúak :) És nem vagyok üresfejű szőke divatbu*zikkal egy szintű plázapi*csa... xD
17/L
Nekem is a félhosszú- hosszú hajú fiúk jönnek be. De még soha senki nem szólt be nekem érte, mert tudják, hogy szóba se állnék olyanokkal :)
20/L
nekem még nem volt rövid hajú barátom:)::)
L24
Az én párom egy hosszú, szőke hajú rocker, és egyáltalán nem szégyellem, sőt :D
Nekem mindig is a hosszú hajú pasik jöttek be, akinek rövid a haja, azt meg se néztem valamiért. Ízlések, és pofonok...annyira elterjedt manapság ez az "emó-divat", hogy hosszú haj alatt már mindenki erre asszociál, sajna...
Nekem meg mindenki azt mondja, ha nem vágatom le a hajam soha az életben nem lesz barátnőm hehe....
24/F
Azért hosszú haju fiúk között is van különbség. Lehet rocker, vagy visszafogottabb természet csak egyszerűen ez áll neki jól, de lehet emos is.
Nekem például a visszafogottabb fiúk tetszenek, csak nagyon kevés van belőlük és ha van, akkor foglaltak :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!