Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért baj ha nekem a hosszabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj ha nekem a hosszabb hajú fiúk tetszenek?

Figyelt kérdés

Ha ezt megemlítem valakinek egyből azt gondolja, hogy a vasalthajú divatbuz*ik a zsánereim pedig nem így van. Csak szimplán nem jön be ha egy fiúnak rövid a haja, nálam a hajzat 10 cm-nél kezdődik. Ez most miért baj?? Nem minden hosszabb hajú csávó divatbuz*i... -.- Valakinek a kopasz kigyúrt jön be nekem a vékonyabb szálkás hosszabbacska hajúak :) És nem vagyok üresfejű szőke divatbu*zikkal egy szintű plázapi*csa... xD

17/L

2011. jún. 14. 21:32
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem is a félhosszú- hosszú hajú fiúk jönnek be. De még soha senki nem szólt be nekem érte, mert tudják, hogy szóba se állnék olyanokkal :)

20/L

2011. jún. 14. 21:37
 2/6 anonim ***** válasza:

nekem még nem volt rövid hajú barátom:)::)

L24

2011. jún. 14. 23:28
 3/6 B.angel ***** válasza:
Nem baj! :) Ha valaki meg azt gondolja, szimplán csőlátású, és nem jut tovább az "emo-feelingű" srácoknál. Pedig hát a legtöbb rocker fiúnak is hosszú haja van, de természetesen sok mindenkinek lehet hosszabb haja, nem tudom miért törványszerű azt gondolni, hogy vasalthajú divatb*zi lehet csak hosszú hajú. Ne törődj velük! :)
2011. jún. 15. 09:29
 4/6 anonim ***** válasza:

Az én párom egy hosszú, szőke hajú rocker, és egyáltalán nem szégyellem, sőt :D

Nekem mindig is a hosszú hajú pasik jöttek be, akinek rövid a haja, azt meg se néztem valamiért. Ízlések, és pofonok...annyira elterjedt manapság ez az "emó-divat", hogy hosszú haj alatt már mindenki erre asszociál, sajna...

2011. jún. 15. 16:39
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem meg mindenki azt mondja, ha nem vágatom le a hajam soha az életben nem lesz barátnőm hehe....

24/F

2011. jún. 16. 00:33
 6/6 anonim ***** válasza:

Azért hosszú haju fiúk között is van különbség. Lehet rocker, vagy visszafogottabb természet csak egyszerűen ez áll neki jól, de lehet emos is.

Nekem például a visszafogottabb fiúk tetszenek, csak nagyon kevés van belőlük és ha van, akkor foglaltak :(

2011. jún. 16. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!