Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nektek melyik arctisztító...

Nektek melyik arctisztító vált be zsíros bőrre?

Figyelt kérdés
Nagyon zsíros az arcom fölég a T vonalban.Nagyon el vagyok keseredve...14/l

2012. márc. 21. 18:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én házilag készítettem magamnak pakolást (lehet nálad nem válik be, én is csak kísérletképpen csináltam) nekem bejött.

Kevés mézet összekevertem kristálycukorral és kefírrel, majd bedörzsöltem vele az arcom, és kb 20 percig rajt hagytam.

Egy másik pedig: banánt összetörtem elkevertem mézzel és azt kentem az arcomra. Ugyanúgy 20 percig rajt hagytam, majd vizes vattával letörölgettem és tiszta törölközővel megnyomkodtam az arcom (tehát nem töröltem le a vizet, csak lazán rányomogattam)

2012. márc. 21. 19:05
 2/6 anonim ***** válasza:
még első vagyok, hogy ezt hetente 1X csináltam meg
2012. márc. 21. 19:06
 3/6 A kérdező kommentje:
Oké megpróbálom.És előre is nagyon koszi!:)
2012. márc. 21. 19:14
 4/6 anonim ***** válasza:
A Vermix termékcsaládja.
2012. márc. 22. 06:55
 5/6 A kérdező kommentje:
Es a Vermixet lehet patikában kapni?Es mikor kell használni?Reggel és Este?vagy hogy és mikor?
2012. márc. 22. 20:12
 6/6 anonim ***** válasza:
A DM-ben lehet.Kend be reggel és este is.
2012. márc. 23. 06:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!