A nemiszervem borotválhatom a bátyám borotvahabjával?
Figyelt kérdés
L/142009. jún. 13. 08:33
1/13 anonim válasza:
szia!
szerintem nen egészséges,hamarabb begyulladhat. de miért nem veszel magadnak?
2/13 A kérdező kommentje:
igazából most kéne csinálnom. és az jó ha fehabosítom a szappant és úgy? merr hallottam arrólis, hogy esetleg a szőrtelenítőkrém de ott csaka bikinivonalat lehet nem? én meg az egészet szeretném felül is.
2009. jún. 13. 08:59
3/13 anonim válasza:
Miért ne lehetne a testvére borotvahabjával? Hiszen a flakonból nyomja ki a habot, egyébként az lenne "nem egészséges" ha ugyanazt a borotvát használnák! Ezt csak általánosságban írtam, nem rád értettem, a kérdezőre.
Mi is egy borotvahabot használunk, de mondjuk én a habbal csak a lábomat és a hónaaljamat borotválom.
5/13 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:D
2009. jún. 13. 09:35
6/13 anonim válasza:
szerintem nyugodtan,én is csináltam olyat,hogy nem találtam a borotvahabomat és nővéremét használtam...mondjuk igen mi lányok vagyunk,ennyi a különbség.:)
7/13 anonim válasza:
szerintem nem véletlen van külön férfiaknak való és külön nőknek való. bajod nem lesz tőle az tuti,de ilyen érzékeny területre én nem használnám
8/13 anonim válasza:
Miért, az arc nem elég érzékeny terület?:D
10/13 anonim válasza:
szia!
Nyugodtan használhatod nem lesz semmi bajod,ha esetleg begyulladna akkor az tuti nem a habtól van.
Én is amikor borotválok néha akkor a tesóm és apám borotvahabját használom,,ebben szerintem nincsen semmi.MOSt ezért nem fogok külön női habot venni..Mindegyik ugyanazt tudja ,az a lényeg hogy felpuhítsa a szőrt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!