Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Borotválhatom a lábam?

Borotválhatom a lábam?

Figyelt kérdés
12 éves lány vagyok és nagyon zavar a szőr a lábamon...Anyának már megemlítettem de szerinte még várjak pár évet de nem tudom miért mondja ezt!Miért kéne várnom?Van valami mellékhatás vagy mi???És mit ajánlanátok?Gyanta, krém , borotva? :O
2009. jún. 12. 21:59
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Erre nincsen egyáltalán korhatár, ha te jobban érzed magad attól ha nincs szőr a lábadon, akkor szedd le. De előtte beszéld meg ezt anyuddal, puhítsad az ügyben.

Én gyantát vagy epillátort ajánlok, mert tartósabb, de attól függ mennyire bírja a bőröd.

2009. jún. 12. 22:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is 12/L vagyok, és borotválom a lábam. Nekem pl. nagyon érzékeny a bőröm és még ezzel is könnyen elvágom magam. Szóval nagyon vigyázz és elősször szerintem mutassa meg anyud, hogy nem rá kell nyomni(én ezt hitte), de nem is csak fölötte kell tartani hanem pont,hogy jó legyen.
2009. jún. 12. 22:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem van egy ennyi idős hugom, szőke kis szőrjei vannak csak, ha neked is ennyi akkor nehogy borotváld mert fekete szőr fog visszanőni! Egyébként is a gyanta jobb, tartósabb is nem kell naponta szenvedni vele.
2009. jún. 12. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!