Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 13 évesen borotválhatom már a...

13 évesen borotválhatom már a lábamat?

Figyelt kérdés
A szüleim szerint még túl korai lenne, de én így nem is merek lemenni a strandra sem! :(
2010. aug. 3. 12:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Szőrös? Mert akkor borotváld. ÉN 12 évesen kezdtem. Szerintem az ápoltságot nem kéne korhoz kötni. Ha szükséges akkor csináld. Nem egy nagy varázslat, napi rutin lesz fél éven belül.
2010. aug. 3. 12:44
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2010. aug. 3. 12:45
 3/6 anonim ***** válasza:
jah, en 12 vagyok es en is elkezdtem :)
2010. aug. 3. 12:57
 4/6 anonim ***** válasza:
énis 11-12 évesen kezdtem.de mostmár átálltam az epilátorra :D már 15 leszek.és szerintem teis jobb ha átállsz minnél korábban,mert a borotvától mégjobban megerősödik.az epilátortól meg elgyengül.pl.anyumnak kb.10 éve epilálja és alig van szőr a lábán.szal az megritkítja (:
2010. aug. 3. 13:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is 13 voltam,Nekem se engedték...De utána anyum is észre vettem és még ő mondta hogy szedjem le...Pedig az elején nagyon ellenezte =)
2010. aug. 3. 13:58
 6/6 anonim válasza:
persze (: de a gyanta sokkal tovább tart. 11 éves korom ota gyantázom a lábam! :)
2010. aug. 3. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!