Most szúrta ki egyik barátnőm a fülem, mit javasoltok, hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Lefertőtlenítettük és aranyfülbevalót tettünk a fülembe. Picit vérzett, de nem gázos. Most sem fáj. Meddig hagyjam benne? és kenegessem valamivel? Mikor tehetek már bele bizsut?2012. márc. 19. 19:52
1/4 anonim válasza:
Hát most egy hónapig hagyd benne az aranyat, és forgasd benne naponta legalább 3x még ha fáj is nehogy ránőjjön a bőröd.
Kenegesd fertőtlenítővel, és a bizsut most egy jó ideig hanyagold. Egy hónap elteltével próbáld meg kivenni, ha nagyon fáj akkor hagyd még benne.
2/4 anonim válasza:
nekem be volt lőve és azt mondták, hogy rakjak be egy fülbevalót és egy hónapig egyáltalán ne vegyem ki
3/4 anonim válasza:
Bőrgyógyászhoz lehet időpontot kérni...
4/4 anonim válasza:
Mikor itthon nekem kiszúrták, én amikor eszembe jutott de min. napi egyszer bekentem vmi fertőtlenítővel. És mint előttem mondták ne vedd ki míg be nem gyógyul és forgasd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!