Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyire tetszik a fekete...

Mennyire tetszik a fekete haj? Nem túl k. rvás?

Figyelt kérdés
2012. márc. 18. 01:47
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
mi miatt kaptuk volna utolsó? gondolkozz már el, hogyan viselkedsz és hogy beszélsz másokkal...
2012. márc. 18. 21:56
 22/25 anonim ***** válasza:
Az biztos, hogy a hajszín miatt senki nem kapja meg ezt a jelzőt. Ott valami más van a dologban...
2012. márc. 18. 23:47
 23/25 anonim ***** válasza:
94%

Azért írtam, hogy valami más miatt kaptátok a jelzőt, mert egy hajszín miatt normális ember nem ku*vázik le normális embert!!!! A következő dolgok lehetnek:

vagy az illető aki lekur*ázott buta volt, és csak úgy rátok mondta

vagy úgy viselkedtetek, és azt gondolta rólatok

vagy valami miatt nem voltatok neki szimpik, én nem tudom!

De normális,rendesen ésszel gondolkodó emberek egy hajszín miatt, nem kur*áznak le senkit!

Én pedig teljesen normálisan beszéltem végig, őszinte vagyok és kicsit felvilágosítok egy-két embert, hogy nagyon rosszul látja a dolgokat! ;-)

2012. márc. 19. 06:20
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Itt egy példa, hogy nem feltétlenül k*rvás:

[link]

2012. aug. 3. 18:08
 25/25 anonim ***** válasza:
Nem inkább banyás,ciganyos.. Nekem is volt nem tetszett, sokkal jobb egy világosabb szín,a szőke a kvás na az is ronda sztem túl közhelyes.
2024. febr. 5. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!