Mennyire tetszik a fekete haj? Nem túl k. rvás?
Én még nem láttam olyan lányt akinek jobban állt volna, mint mondjuk egy természetes hajszín..
2012. márc. 18. 10:13
12/25 A kérdező kommentje:
engem nem öregít a fekete, mert babás arcom van. én is úgy vagyok vele, h mindenki azt hiszi, h természetes.
9. válaszoló, a szavaimat meg ne fordítsd ki ;) mert a pirítás, a vakolat, és a ribisen öltözködés nem egyenlő azzal, amit te leírtál.. (viszont a megfelelő szóhasználatában igen.plázakrva.)
Nem kurwás, dehogy is :))) Az egyetlen baj az vele, hogy nem tudod leszedni a hajadról. Sokan megbánják. Én lenövesztettem, egy év alatt le is nőtt.:)
Ne hallgass arra, hogy "barna szemhez nem jó"... Ez butaság. Egyik oszt.társamnak is volt fekete haja, de emellett barna a szeme. Jól állt neki.:) Akkor legyen fekete a hajad, ha szerinted neked jólállna.
2012. márc. 18. 13:52
9.válaszolóra meg annyit, hogy lehet, hogy ez nem tesz valakit k****-sá, még is ugy néznek ki! A hosszú kis műkörmökkel, szolizott bőrrel, a 10cm-es magassarkúba és miniszoknyába.... Hát erről nem sok mindent lehet levonni, mint az, hogy hivatásos.
De igazából, kinek mi tetszik. Nekem is megvan a véleményem az emberekről, mint mindenki másnak. Felőlem mindenki azt hord amit akar, cserébe én is azt gondolok, amit akarok.
2012. márc. 18. 13:56
Le lehet szedni a feketét, csak ez is hajfüggő, nekem leszívták vörösre pár óra alatt, és egy centit nem kellett vágni sem mert semmi baja nem lett a hajamnak. Mondta a fodrász hogy 1-2 nap múlva ha visszamegyek leszívja megint szőkére (eredetileg szőkét akartam), de megtetszett a vörös, úgyhogy még aznap átfestették vörössel hogy egyenletes (meg némileg természetesebb, nem az a leszívott vörös) színe legyen.
2012. márc. 18. 15:03
Használj valami gyenge hajszinezőt, és ha nem teszik, kimosod. :)
2012. márc. 18. 15:26
ma 13:56! Én vagyok a 9. válaszoló! Azt kell, hogy mondjam hogy eléggé rossz a meglátásod! Hosszú műkörmöm van, sminkelek, szoktam magassarkúban járni,szolizok és fekete a hajam. És egyáltalán nem tartom magamat ku*vásnak!! Nem ettől lesz valaki az. És még, hogy hivatásos.... Figyelj csak, a hivatásosságról annyit,hogy olyanról még sosem hallottál, hogy alamuszi nyuszi nagyot ugrik? Én nagyon sok olyan leányzóval találkoztam akik kis szüzigizi kinézettel, kettőt nem tudok megszólalni viselkedésükkel, és nulla nőiességükkel azaz semmi smink sem jó frizura stb. elég fiatalon több f***t fogtak mint kilincset,..... Számomra attól ku*va valaki, hogy ilyen dolgokat művel. Gyűlölöm, hogyha valaki általánosít. Lehet, hogy a leírtak számotokra ku*rvásak meg hivatásosak, de akkor elég sötétek vagytok.
2012. márc. 18. 15:35
Az hogy hogy nézel ki meg hogy mit csinálsz két külön dolog. Attól függetlenül, hogy te rendes lány vagy, aki nem ismer eléggé kurv.ának fog gondolni úgyis, ha úgy nézel ki. Te dolgod hogy ez téged mennyire érdekel, de attól még ez tény.
2012. márc. 18. 16:26
19/25 A kérdező kommentje:
13 & 16! fekete a hajam, csak nagyon sok elkényeztetett flegma plázalibát látok rohangálni fekete hajjal és nem szeretném, ha kurvincának néznének. az egyik barátnőm már megkapta ezt a jelzőt, én sem szeretném. hiába nincs műkörmöm, hiába nem szolizok, és hiába nem dobom ki a mellemet, meg nem lógatom ki a seggemet, ugyanígy a legjobb barátnőm. csak mert fekete a hajunk.
16:26 Nehéz a felfogásod? Mint mondtam engem nem szoktak mások sem ku*vának nézni, csak a sötétek! Nem vagyok k*rvás..Nem is tudod ki vagyok, és te is ennyiből amiket leírtam azt mondod hogy ku**ásnak nézhetnek mások?! -.-
Kérdező!!!!! Nem hiszem hogy csak a fekete hajatok miatt kaptátok ezt a jelzőt..Hidd el szőkecicababákat, vörös, és barna,ősz hajúakat is kur*ázták már le biztosan. A mai világban kb. mindenki mindenkit ku*vázik tök függetlenül mindentől.!!!!!
2012. márc. 18. 21:23
Kapcsolódó kérdések: