Azt akarom megkérdezni hogy hogyan kell használni az epilátort?
Nekem van egy bevált 'receptem'. :)
Epilálás előtt melegvízzel megmosom a lábamat, illetve lufaszivaccsal kicsit átdörzsölöm. Ilyenkor felpuhul a szőr és kevésbé fáj az epilálás. Fontos, hogy utána teljesen szárazra töröljük a lábunkat. Utána pedig száliránnyal szemben húzom az epilátort a teljesen száraz bőrön.
Hogy utána mit érdemes csinálni és mit nem egyénenként változó, ezt már neked kell kitapasztalni. Nekem mindenki azt mondta, hogy epilálás után semmit ne tegyek a lábamra vagy csak fertőtlenítőt. Amikor nem tettem rá semmit, 2 nap múlva is teljesen vörös volt a lábam, néhány szőrtüsző begyulladt és viszketett a lábam. Amikor fertőtlenítettem úgy csípett és fájt, hogy azt hittem, elsírom magam.
Tegnap epilálás után babaolajjal kentem be és csak pár percig volt vörös a lábam és nem viszket, nincs semmi bajom. :)
Szóval, hogy utána mit csinálj az epilált felülettel neked kell kitapasztalni.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!