Hajlelapulás ellen?

Figyelt kérdés

Sok hajam van, viszonylag hosszú, már a fodrász is próbálta úgy vágni hogy ne lapuljon le annyira. [link]

Valahogy így gondoltam, persze sosem lesz ennyire ilyen, csak hogy mivel lehetne feltuningolni? Gondoltam veszek olyan port amit reklámoznak, de hát olyan drága hogy szerintem pénzkidobás lenne. Szerintetek?

2012. márc. 16. 11:28
 1/1 anonim ***** válasza:

schauma zöld színű flakonű kollagéntartalmú sampon+balzsam, az erősíti a hajad. plusz taft fekete flakonú 5ös erősségű hajhab, az nagyon tuti, úgy áll a hajad ahogy beállítod! vegyél egy nagy körkefét, de tényleg nagy legyen, és azzal szárítsd be. és kipróbálhatod az új taft dúsító port is mellé, scak ne tegyél túl sokat a kezedre belőe, meg a hajdra, meg összeragad.. ki kell ezt tapasztalni, de ez is jó cucc amúgy.

ezek amiket javasoltam, mind van is itthon, kivéve a sampont, msot nem olyat vettem, mert megszokta a hajam, és immunissá vált, szal a sqamopnmokat is cserélgetni kell egy idő után.

2012. márc. 16. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!