Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nem tesz kárt a testápoló a...

Nem tesz kárt a testápoló a hajamban?

Figyelt kérdés
A hajam elég göndör, és szinte mindenki megbámulja, viszont a loknik csakis úgy állnak be rendesen, ha testápolót teszek rá hajmosás után. Testápoló nélkül viszont hamar szanaszét kuszálódik. Tudom, hogy nem jó neki, mert zsíros lesz tőle stb, de sehol sem találok olyan balzsamot, vagy göndör hajra való krémet, amivel ugyanilyen hatást tudnék elérni. Egyébként lassan egy éve használom, nem vettem még észre semmi rossz elváltozást a hajamon... nem tudom, hogy ez később is így lesz-e. Szerintetek?

2012. márc. 15. 14:15
 1/6 anonim ***** válasza:
szerintem nem a legjobb, inkább használj hajvasalót, mellé hővédőt, hetente egyszer meg valami jó hajpakolást.
2012. márc. 15. 14:21
 2/6 A kérdező kommentje:
Hajvasalót? Inkább azt kihagynám... egyébként hajpakolást is szoktam használni. Az se segít sokat.
2012. márc. 15. 14:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Kókuszolajat próbáltál már? Az is zsíros és ugyan azt a hatást éred el. Ráadásul az szobahőmérsékleten szilárdabb, mint a zsír. És szagtalan :)
2012. márc. 15. 14:28
 4/6 anonim ***** válasza:
a vaxot próbáltad már?
2012. márc. 15. 14:30
 5/6 A kérdező kommentje:
Kókuszolaj? Hmm még nem találkoztam vele, de ki fogom próbálni! Köszönöm mindenkinek a válaszokat, ajánlatokat :)
2012. márc. 15. 14:31
 6/6 anonim ***** válasza:
nem lesz semmi baja a hajadnak a testápolótól, nyugodtan használd csak.
2012. márc. 19. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!