Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Dove önbarnítós testápoló?

Dove önbarnítós testápoló?

Figyelt kérdés

Nagyon fehér bőrű vagyok és az lenne a kérdésem, ha a sötétebbet veszem meg, akkor attól besárgulnék, vagy barnás színem lenne?

Kb ilyen a bőrszínem: [link]

2012. márc. 3. 18:11
 1/7 anonim válasza:
100%
Én használtam önbarnítós testápolót. Nos.. Nem a legjobb rendszeres használatra. Akkor már inkább szolizz picit, és azzal érd el a kívánt bőrszínt:) Sajnos a rendszeres Dove önbírnítós testápoló használata sárgít. Mint az összesé.. Én a szolit javaslom, nekem is ez vált be. Mellesleg ha ilyen lett volna az én bőrszínem, mint a képen, biztos hogy nem mentem volna se szoliba, és nemis próbáltam volna ki a testápolót. Remélem tudtam segíteni:)
2012. márc. 3. 19:07
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi :)

El mennék szoliba, de 1 hetem van rá, hogy barnuljak valamennyit, és ugye szolival 2 alkalomtól még nem biztos, hogy barnulnék.

Az a baj, hogy nem vagyok biztos benne, hogy milyen a bőrszínem, mert nagyon erős fényben hulla fehér vagyok, de kevésbé erős fényben meg ilyen.

Buliba egy fekete felsőt akarok felvenni és a nagyon fehér bőrömmel olyan vagyok benne, mint aki beteg és ezért akarok egy kis színt.

Köszi, hogy írtál! :)

2012. márc. 3. 19:38
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sincsenek túl jó tapasztalataim a barnító testápolóval. Ráadásul pont a Dove-t használtam, ha jól emlékszem. Foltos lett tőle a bőröm, és az illata is... Olyan furi volt, mint általában a barnítós krémeknek.
2012. márc. 3. 20:13
 4/7 anonim ***** válasza:

Én is próbáltam,két hetente 1x..büdös-mint az összes többi ilyen töményen- és csíkosra hagy..én tejes test barnítást csináltam,tehát hosszú ujjú felsőt és feszülős nacit vettem fel miután leápoltam magam..sajnos még így is csíkos lett néhol,l a könyökömnél jó durván barna maradt,meg volt egy sáv ahol fehéres..:D

Most baleásat használok,az kevésbé színez,de szerintem jobb kicsit:)

2012. márc. 3. 20:16
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld ki a festékes barnítást! Több szoliban vagy kozmetikában csinálják. Rád fújják az anyagot és néhány órán belül kialakul a szín. Én két hete csináltattam, mert esküvőre kellett mennem ( a menyaszörny kérésére váll nélküli ruhában), de ez a festés bevált :D
2012. márc. 3. 21:50
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a választ! :)Nem tudom mennyi lehet az amikor ránkfújják a barnítót de szerintem nekem arra nincs pénzem, mert én úgy gondoltam, hogy az a max, amennyiért a dove-ot árulják.

Lehet, hogy kipróbálom a baleásat! :) És a dm-ben kapható sundance barnító krémről valakinek tapasztalat?

2012. márc. 4. 18:02
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia, az 5-ös vagyok. Én Debrecenben csináltattam a barnítást a Solisunban. 3500 forint volt, szóval nem túl drága. A Baleát egyébként próbáltam korábban, büdös, és fog. Nekem nem jött be.
2012. márc. 4. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!