Miért világosodik ki egyre jobban a hajam? (nemfestett)
Az utóbbi 1-2 hónapban folyamatosan egyre világosabb barna lett..ez még nyáron érthető, hogy a nap miatt..de télen?
Ez mitől lehet? Gondoltam a samponra is, de már évek óta szinte mindig ugyanazt használok.
Az enyém is ilyen...
Sötétebb gesztenyebarna volt, négy évig festettem feketére, most lesz két éve a nyáron, hogy már nem festem, mert le akarom növeszteni. Úgy veszem észre, hogy a régi képekkel összehasonlítva is sokkal világosabb, sőt, a homlokomnál meg a pajeszomnál a "babahajak" már egyenesen szőkék.
Szerintem valami hormonális cucc lehet a dologban - gondolok itt arra, hogy tinikorban erősebb/erősödik a szőrzet (színre is), így a haj is. Legalábbis nálam így volt. Most leszek 21, és már vagy két éve gyengül a szőrzetem/hajam is a tinikoromhoz képest...
Lehet, hogy hülyeség, de ez az én elméletem... :)
Köszi, hogy írtál. Lehet benne valami, amit mondasz:)
Én kiskoromban szőke voltam, aztán bebarnultam, gimiben meg már egész sötét volt a hajam.
Aztán lett világosabb barna és maradt is egy jó darabig így, mostmeg ismét világosodik..lehet megint szőke leszek..jó is lenne:)
Hát nem is kell, amit leírtál, szerintem tök szép lehet a hajad:)
Én csak akkor akarom majd festeni, ha őszülni kezdek, előbb nemigazán, max hennával.
5ik..
Hogyha arra jövök rá, hogy mitől világosodik , akkor írjak , mert te is világosítani szeretnéd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!