A citromlétől tényleg világosodik a barna hajam?
Figyelt kérdés
Barátnőm mosás után átmossa citromlével és mintha tényleg világosabb lenne.. vagy csak beképzeljük? Vagy van valami természetes módszer amitől világosabb lehet a hjunk?2011. máj. 29. 10:40
1/7 anonim válasza:
Milyen barna a hajatok? Világosnál használ kicsit a citromlé, meg a kamillatea. De max. nagyon sötét szőke leszel tőle.
2/7 anonim válasza:
Valamennyit biztosan, de a nap erősebben szívja szerintem. Ja és ha jól tudom, szárítja is.
4/7 A kérdező kommentje:
Olyan gesztenye barna..és tudtok valami más módszert?(a nap mellett)
2011. máj. 29. 17:37
5/7 anonim válasza:
Első vagyok.
Persze, festék. :)
Sajna nem véletlen, hogy vegyszerekhez folyamodnak az emberek.
De ha nem akarsz festetni, kipróbálhatsz egy színezőt (mondjuk nem hiszem, hogy befogná a hajad, de ki tudja), vagy esetleg hennát, vagy valami világosító csodaszert, de az eredmény elég lutri. :)
Pont ma írtam ki ezt a kérdést, válasz sajna még nincs:)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-hajap..
6/7 anonim válasza:
Nem hiszem. De a hidrogéntől igazán szép fejet tudhatsz magadénak. Ha szép fejet akarsz magadnak told le kopaszra, akkor úgysem nézi a színét senki.
7/7 anonim válasza:
Alig világosodik, viszont szárítja, és összeragad tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!