Mennyi ricinusolajat kell használnom ennyi hajra?
Figyelt kérdés
Picit növesztem a hajam, és olvastam, hogy a ricinusolaj ebben segíthet, így vettem. Azonban nincs elképzelésem se, mennyit kell ebből használni, és mennyit kellene használnom. Ilyen hajat szeretnék:
És körülbelül mindenhol feleakkora a mennyiség, és a hossz is, esetleg a fejtetőn pont annyi. Főleg a frufrut szeretném megnöveszteni picit, mert most alig a szemöldökömig ér. Segítenétek?
2012. márc. 14. 17:32
1/2 anonim válasza:
szia :D hát ezek szerint fiú vagy hajból ítélve :D
kb 10 ml kell ennyi hajra de lehet kevesebb is elég mielőtt felkened melegítsd fel kicsit úgy jobban folyik. tövére kell inkább de én az egészre szoktam rakni ha csak a tövére raksz kb 5 ml is elég. :) utána huzz rá zuhanysapkát tekerd be törcsivel is és kb 2-3 orát hagyd rajta :D
2/2 anonim válasza:
ha felmelegíted, elvész az a vitamin meg rengeteg anyag, ami miatt értékes tápanyag a hajnak. semmi bajod nem lesz tőle, ha úgy ahogy van, tenyeredből kened szét az ujjaiddal a hajtőre, a természetes testmelegtől is jobban kenhető:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!