Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a véleményetek a Glisskur...

Mi a véleményetek a Glisskur hajápolókról? Tényleg megéri megvenni a samponját vagy balzsamját akinek törékeny a haja?

Figyelt kérdés
2012. márc. 12. 21:24
 1/5 anonim ***** válasza:
nekem volt sampon, balzsam, most anyukám használja, mert nem jött be. Olyan volt utána a hajam mintha rajta maradt volna valami. Olyan zsíros szerű. két félét is próbáltam mindkettő ugyanolyan. Viszont a hajmosás utáni spray nagyon jó volt. Nem szárította ki annyira a hajszírító.
2012. márc. 12. 21:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen, a hajápoló sprayt én is csak ajánlani tudom. Évek óta használom, már élni sem tudnék nélküle. Sokkal könnyebb a fésülködés vele.
2012. márc. 12. 21:38
 3/5 anonim válasza:
Én szeretem őket, nekem beválnak, de az a tapasztalatom, hogy egy-egy tubus, vagy tégely elhasználása után érdemesebb másfajtát venni, valahogy megszokja a haj. Tehát nem ugyanazt a típust, vagy fajtát, hanem vmi hasonlót. Végül is száraz, vagy igénybevett hajra is van vagy 5 féle, úgyhogy lehet váltogatni őket!:)
2012. márc. 12. 21:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem olyan most a samponom, a hajkifesulo spraym es a hajvegapolom is.... Es nagyon megvagyok vele elegedve...kb azota nem vasalom a hajam amiota a szalkasodasra hajlamos sampont vettem. Nem lesz szog egyenes a hajam...de en nem is ezert vasaltam, hanem mert a vegei alltak 100 fele. (nem a tores miatt, hanem ugy altalaban minden hajazal ams iranyba allt.)
2012. márc. 13. 10:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem a sampon nem vált be, balzsamot nem próbáltam, de a pakolások és a sprayk egész jók, azokat szeretem. Meg van ilyen hajszérum, az sem rossz.
2012. márc. 13. 10:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!