Habállagú festék mennyire károsítja a hajat?
egy jó tanács: NE HASZNÁLD a habállagút.
Figyuzz, mivel itt tilos a nagy neveken kívül bármilyen terméket is ajánlani, nem mondom, hogy melyiket ajánlom, (ez rohadt nagy diszkrimináció, de nem ez a lényeg), hanem hogyha NORMÁLIS hajat akarsz, mássz el egy fordászhoz.
Miért ne hab állagút?
1, Sose fogja teljesen befogni a fajadat egy hab, mert nem lehet egyenletesen elosztani
2, az otthoni festékek általában olyanok, amilyenek. Ha össze is jön valami eredmény, károsabb, mintha fordásznál csinálnád.
3, milyen színű most a hajad? Ha száraz és megviselt, sőt, töredezett is, annak nincs köze a színhez. Ez esetben vágasd le a töerdezetett, mielőtt a nullásgép kell a hajadra, másodszor használj NORMÁLIS ápolószereket a hajadra, amit hajgyógyász ajánl. Vagy vágathatod az egészet.
Fodrászcikkes vagyok, rengeteg kiváló fodrászt ismerek, szóval tudom mit beszélek. Hallgass rám kérlek, ne tedd még jobban tönkre a hajadat a hab állagú vacakkal
Na, akkor meg pláne nem kaphatnád vissza a szőkét vele, mert ahhoz kell szivatni a hajadból :D De jobb ha előbb helyreteszitek a szerkezetét, mert ha most leszőkítteted, akkor K.O. a hajadnak.
Bocs ha kicsit indulatos voltam, csak amikor olyan nyafik jönnek, hogy az otthoni szőke festéktől narancssárga lett a haja... nos, szerintem érted xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!