HELP hajfesték!?
Figyelt kérdés
Tudnátok ilyen színű hajfestéket linkelni??
Sötétbarna a hajam:S Szóval ha van olyat, amia sötétebbet is befogja:)
2012. márc. 11. 13:58
1/2 anonim válasza:
A festék festéket nem világositja,illetve van olyan ami sziv és fest is de azt nem ismerem fodrászkellékesben lehet kapni,a sötét hajjal nem tudom mit csinál.Van még olyan hogy szintelenitő,szőkités.
2/2 A kérdező kommentje:
festett hajam van, és eredetileg szőkésbarna hajam van, kb 7 hónapja festettem utoljára, szóval kopva van. a fodrász nem vállalja a leszívást, mivel volt egy betegségem:S gondoltam, hátha van olyan festék ami, nem pont ilyen, de hasonló árnyalatot csinálna. Azért lenne fontos, mivel bajhosszáhításhoz rendeltem ilyen színű hajat, ami 2 hét múlva megjön, és addigra beszeretném festeni a hajamat.
2012. márc. 11. 19:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!