Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyi ideig marad a hajban a...

Mennyi ideig marad a hajban a vörös?

Figyelt kérdés
Heló! Tűzpirosra szeretném festetni a közép barna hajamat,szerintetek megfogja elsőre ? És mennyi ideig marad a hajban ? Mert nyárra majd szőke szeretnék lenni,mert eredeti tervem most is a szőke volt,de mindig csak ezt a 2 szint váltogatom és gondoltam jó lesza változás.Szóval nyárra kikopna annyira h szőke legyek? És amikor kopik a vörös akkor nagyon csúny narancssárga a szine ? köszi a válaszokat :)
2012. márc. 6. 17:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem is középbarna az eredeti hajszínem, nekem a vörös egyből befogta, és elsőre is nagyon szép lett :) Viszont azt tudom mondani, hogy a vörös nagyon makacs szín. Én amikor vissza akartam festetni barnára, mindig ledobta a vörös a barnát, és folyton foltos volt :S így inkább maradt a vörös. Szóval szerintem a szőkét is dobálni fogja, és nem marad meg a vörösön a szőke, hanem ilyen rókaszínű lesz.
2012. márc. 6. 17:51
 2/3 A kérdező kommentje:
az a rókaszín sem lenne olyan rossz,nemtudom én mondjuk szeretem kipróbálni a szineket,mert vagány vagyok :) csak nagyon szeretném nyárra azt a szőkét,és most meg a vöröst :D
2012. márc. 6. 17:55
 3/3 anonim ***** válasza:
A pirosból szőkét elég nehéz megcsinálni a haj károsodása nélkül. Én a helyedben meggondolnám. Bár ha rövid a hajad, akkor sokkal könnyebb a helyzet, akkor bevállalhatod.
2012. márc. 8. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!