Hogy mutatna a szőke melír a vörös hajban?
Figyelt kérdés
kb.: ilyen vörös hajam van : [link] de ez is csak festett, és ebbe a vörös hajamba szeretnék szőke melírt. a szőke meg ilyesmi színű lenne: [link] Ez így nagyon furán mutatna? Nem lenne sok benne csak néhány tincs.2009. júl. 7. 00:03
2/10 anonim válasza:
szerintem jó (: de ez ám attól is függ hogy milyen formája van a hajadnak. ha nagyon tépett akkor jólmutat benne. hogyha csak egyhosszuságura van levágva akkor neeee
3/10 anonim válasza:
4/10 anonim válasza:
Nagyon jól néz ki a vörösben a szőke. Nekem is volt olyan, tetszett is mindenkinek:)
5/10 anonim válasza:
Piszok jól nézne ki! Ez a vörös amúgy is nagyon látványos! Pasi vagyok és odavagyok az ilyenért!
6/10 anonim válasza:
Szerintem is jól nézne ki. De igy önmagábban is gyönyőrű ez a vörös szin.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) a hajam am. félhosszú, már leér a vállaim alá. és elég tépett fazonú és szerencsére elég hullámos is. akkor ez így működne? és a szőke melírhoz muszáj lenne leszivatni azt a néhány tincset vagy simán belehetne festeni?
2009. júl. 7. 10:58
8/10 anonim válasza:
hát szerintem igen mert lehet hogy nem fogja be majd jól.. és ilyen érdekes szine lesz neki bár ezt nemtudom én..
9/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2009. júl. 7. 20:35
10/10 anonim válasza:
kérjél bele rézszőke árnyalatot. Kb olyan mint a liptai claué de vörösbe hajlóbb, nekem is ilyen pirosvörös az alapszín és vékony tincses melírt tettem bele és piszok jól feldobja, nem közönséges és mégis mutatós!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!