Hogy mutatna szerintetek egy férfinak felemás hajszínű frizura?
Tehát az egyik felét fehérre festeném a másikat meg normálisra meghagynám. Mint Kétarcnak a Batmanből!
Mit gondoltok?
Nekem bejönnek az extrém pasik ;) Én is ilyen hajat terveztem (mjuk én csaj vok), de aztán csak az eleje lett fehér középtájig és onnan hátulról fekete.
Egyébként pedig ezt látatlanba nehéz megítélni. Függ az arcodtól, bőröd színétől, a frizurádtól... meg hát szerintem 1extrémebb frizurához, mindenképp kell egy hasonló öltözködési stílus is (persze nem túlzásba esni :D)
Jövőre a Trónok harca 2.évadában is lesz egy szereplő ilyen hajjal,utána lehet,hogy divatba jön:).
Uh ha akarod,akkor most csináld,mert mindenki azt fogja gondolni,hogy őt majmolod.
Asszem februárban jön majd,addig van időd beelőzni.
Ha van hozzá illő extrémebb stílusod akkor jól nézhet ki.
Ha nincs akkor nevetséges leszel.
Lányon is fiún is rettenetesen hülyén néz ki, ha 2 elütő árnyalatra van festve a haj, ráadásul kifehéríteni nem olyan könnyű, mint azt te hiszed...
De amúgy meg ha nagyon nem hagy nyugodni a gondolat, akkor csináld meg ennek ellenére, mert egyszer élünk a haj meg visszanő, szóval olyan nagy kockázat azért nincs benne...
Nekem nem tetszik!Egy férfinak legyen normális rövid a haja és eredeti színű!!!!
Remélem nem bántottalak meg! :)
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!