Elég csúnya a bőrőm sok a pattim, pedig garnier termékeket használok rá.. mondjuk a sok mesterséges vacak ki is szárította emelett... van esetleg olyan mód, amivel nem is szárad ki és nem is kell tízezreket költeni, hogy szép legyen?
én clear and clear-t használok egy tonikot meg 1 arctisztitót.
Ez min.2-3 hónapra elég ha minden nap használod akkor 2 hónapig kitart.
És a kettő együtt még a legdrágább helyen is 2000Ft
együtt.
De én 1800ért szoktam venni a ketőt és hat
Sszia, én azt ajánlom, hogy ha tényleg annyira rosszul néz ki, akkor menj el egy bőrgyógyászhoz. De csak akkor fog vmit felírni, hogy ha tényleg durva. Viszont én sok jót hallottam, van pl. egy A-vitaminos gyógyszer, tehát mégcsak nem is hormontartalmú. És helyrehozza az arcod. Ez azért is jó, mert ugye így mégse lesz annyi heg...
Nekem se valami szép, de nincs annyira durva, hogy gyógyszer keljen. Viszont így meg majd megmaradnak a hegek :F... egyébként a bőrradír is nagyon jó, plusz a Vichi arclemosó, ami nekem eléggé használt. (3500 a Vichi arclemosó)
Szia!
Én is vettem egy Garnier Pure uborkás, agyagos nappali krémet problémás bőrre... Az agyag szemcsé úhy eltömítették a pórusaimat, hogy tiszta nagy piros pattanás lett az arcom. Amikort ükörbe néztem elsírtam magam. Anyu elszedte tőlem.
Nekem ami bevált az Dr. Pál-nak a szagtalan fokhagyma hidratálója. egy tégej 1500 körül van, de sokáig elég.
Tonikozom, meg radírozom. Mensi előtt persze kijönnek, de járok havonta kozmetikushoz is.
Nekem is elég csúnya tud lenni a bőröm,de ez nagyon sok mindentől lehet,nem feltétlenül csak a bőrödet kell kezelni.Egyébként én a Neutrogena Visibly Clear termékcsaládot használom és nekem nagyon bevált.A C&C nekem sem volt jó.
De lehetnek pattanásaid a következőktől is:
1;Stressz-próbálj kiegyensúlyozott lenni,relaxálni
2;Helytelen táplálkozás-a fehér liszt és a cukor bevitelét csökkentsd a lehető legkevesebbre,ugyanakkor fald a zöldséget és gyümölcsöt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!