Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Elég csúnya a bőrőm sok a...

Elég csúnya a bőrőm sok a pattim, pedig garnier termékeket használok rá.. mondjuk a sok mesterséges vacak ki is szárította emelett... van esetleg olyan mód, amivel nem is szárad ki és nem is kell tízezreket költeni, hogy szép legyen?

Figyelt kérdés
2008. ápr. 11. 18:07
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

én clear and clear-t használok egy tonikot meg 1 arctisztitót.

Ez min.2-3 hónapra elég ha minden nap használod akkor 2 hónapig kitart.

És a kettő együtt még a legdrágább helyen is 2000Ft

együtt.

De én 1800ért szoktam venni a ketőt és hat

2008. ápr. 11. 20:00
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
sajnos nincs egységes megoldás mindenki számára,van akinek ez válik be, van akinek az.kísérletezgethetsz, de ez anyagilag megterhelő lehet +a bőrödnek se tesz jót, ha 1000 féle terméket kipróbálsz!!egy ideig én is ezt csináltam,megvettem a márkás termékeket,arcápoló családokat stb...nekem végül egy gyógyszertárban külön kikevert krém jött be....de ha mindenképp boltban akarsz venni valamit, esetleg próbáld ki az Oxy termékeket.sok sikert.
2008. ápr. 11. 20:05
 3/9 anonim ***** válasza:
Akneroxid 5 gélt használom, pakolásként pedig a dermofilt, 2000 ft körül van és sokáig kitart. Vagy esetleg bioboltokban lehet kapni fáma termékek is jó pl a bioaktív alga gél 950 ft körül van, és ez is tartós.
2008. ápr. 11. 22:51
 4/9 anonim ***** válasza:
92%

Sszia, én azt ajánlom, hogy ha tényleg annyira rosszul néz ki, akkor menj el egy bőrgyógyászhoz. De csak akkor fog vmit felírni, hogy ha tényleg durva. Viszont én sok jót hallottam, van pl. egy A-vitaminos gyógyszer, tehát mégcsak nem is hormontartalmú. És helyrehozza az arcod. Ez azért is jó, mert ugye így mégse lesz annyi heg...

Nekem se valami szép, de nincs annyira durva, hogy gyógyszer keljen. Viszont így meg majd megmaradnak a hegek :F... egyébként a bőrradír is nagyon jó, plusz a Vichi arclemosó, ami nekem eléggé használt. (3500 a Vichi arclemosó)

2008. ápr. 13. 21:51
 5/9 A kérdező kommentje:
ohh amúgy a clean and clear termékcsalád nekem nem igazán vált be, bár most is van egy c&c bőrradírom meg egy garnier tonikom.. de én pont azt akartam kérdezni, hogy esetleg valami természetesebb :D:D pl milyen kaják hozzák ki meg hogy azt hallottam h pl az élesztő az jót tesz
2008. ápr. 14. 17:06
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
NEKEM IS voltak pattanásaim,sok tonikkal szárítottam őket,de nem jött be..Ami bevált,az az elicina krém,nem száraz,hanem finom puha abőröm és tiszta,egészséges.
2008. ápr. 14. 22:13
 7/9 anonim ***** válasza:
96%

Szia!

Én is vettem egy Garnier Pure uborkás, agyagos nappali krémet problémás bőrre... Az agyag szemcsé úhy eltömítették a pórusaimat, hogy tiszta nagy piros pattanás lett az arcom. Amikort ükörbe néztem elsírtam magam. Anyu elszedte tőlem.

Nekem ami bevált az Dr. Pál-nak a szagtalan fokhagyma hidratálója. egy tégej 1500 körül van, de sokáig elég.

Tonikozom, meg radírozom. Mensi előtt persze kijönnek, de járok havonta kozmetikushoz is.

2008. ápr. 15. 14:22
 8/9 anonim válasza:
67%

Nekem is elég csúnya tud lenni a bőröm,de ez nagyon sok mindentől lehet,nem feltétlenül csak a bőrödet kell kezelni.Egyébként én a Neutrogena Visibly Clear termékcsaládot használom és nekem nagyon bevált.A C&C nekem sem volt jó.

De lehetnek pattanásaid a következőktől is:

1;Stressz-próbálj kiegyensúlyozott lenni,relaxálni

2;Helytelen táplálkozás-a fehér liszt és a cukor bevitelét csökkentsd a lehető legkevesebbre,ugyanakkor fald a zöldséget és gyümölcsöt.

2008. ápr. 18. 18:04
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát én enm tudom:) Tudod én nekem is nagyon pattanásos a bőröm, d eén elmentem bőrgyógyászhoz, én nem angyon hsiezk ezekben a tinitemrékekben, bár én is hazsnálok tonicot és egyebeket, de sztem mégis csak jobb ha megmutatod orvosnak, aki lehet hogy tud olyna krémet adni amitől egy kettőre (ez 2 hónapot vagy 3 hónapot) elmúlik:)modnjuk nekem azok a krméek sem váltak be, és végül is gyógyszert kaptam, aminek szerencsére nincs mellékhatása:) és kezd elmúlni, vagyis inkább oskkal nagyobb hatást értem el mint az ilyne krémekkel amikre 10000reket költesz:)
2008. ápr. 25. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!