2 hete vasalom a hajam napi szinten, mennyire károsodhatott?
Figyelt kérdés
Eddig beszárítottam, csak olyan sok, és olyan vastag szálú a hajam, hogy kb semmit sem ér, 10 perc és hullámos lesz megint. Ez alatt a 2 hét alatt károsodhatott számottevően a hajam? Mik a figyelmeztető jelek, amikor abbahagyjam? Előbb utóbb úgy is kinövöm.. :D2012. márc. 9. 18:11
1/2 anonim válasza:
Ha már akad a fésű a hajadban..főleg a végénél akkor már gondok vannak. Ha száraz és drótos tapintású a hajvéged és töredezik ami ugye eléggé látványos... kettéválik a hajszál vagy fehér pöttyök vannak rajta ahol mindenféle erőfeszítés nélkül le tudod szakítani a hajad.
Valószínű,hogy ez alatt a két hét alatt is kiszáradt már a hajad. Vágass le 1-2 centit és ápold rendesen...
2/2 anonim válasza:
én csak hajmosás után vasalom a max 230 fokon, utána lévő napokban csak 190 fok és mellé hővédő spray és minden hajmosásnál hajpakolás!hővédő nélkül ne vasalj mert tényleg nagyon szálkás lesz! Remélem tudtam segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!