12 éves lány napi szinten vasalja a haját? Syoss hővédő spray, Avon-os hajvégápoló mellett!
honnan tudjuk, hogy vasalja-e? :D
vasalja csak, ha akarja. x)
A napi hajmosás bármilyen hövédő, hajvégápoló mellett is tönkre teszi a hajat.
Hetente max. 3x vasald a hajad és ápold megfeleően. Gondolok itt a tápláló, száraz, igénybevett hajra való pakolásra és balzsamra is többek között.
Első vagyok:
Én mindennap vasalom, nem használok semmilyen kenceficét. (hővédőre meg hajvégápolóra gondolok) Nem divatból vasalom, és nekem is rohadt kényelmetlen már minden reggel ezzel vacakolni, de muszáj, mert mióta le lett vágva felugrott és nagyon szétáll. Most érte el azt a hosszúságot, hogy szörnyű. (eddig elég volt heti 1x 2x)
Nem szögegyenesre vasalom, csak hogy ne kunkorodjon teljesen fel.
Szerintem ha neked nem olyasmi hajad van mint nekem akkor nem kéne.. Én is miután megnőtt olyan hosszúra, hogy a súlya lehúzza és a nyakamnál ne tudjam brutál elaludni, el fogom hagyni.
12 évesen meg szerintem még korai. (Anno én is utáltam, amikor lekicsiztek :D) Hajtól függ lesz-e baja a hajadnak, van aki mindennap vasalja, nem használ hozzá hővédőt és nem törik, van aki használ mindenféle hajvédőt, hetente 1x ha vasalja és tönkremegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!