Festett hajúak, nem roncsolja nagyon a hajatokat a festés?
Szeretném festetni a hajamat és sokan mondták, hogy ne, mert nagyon roncsolja a hajat.
Nektek roncsolja és, ha igen akkor hogyan?
Előre köszi a válaszokat
Oké akkor kifejtem:)
Világosítod a hajad:
Ha csak a tövét fested mindig, a végére csak mosás közben húzod rá a festéket akkor az úgy oké. De ha úgy is mindig rákennéd az egészre ( ami fölösleges, mert ugye kiszívja a hajad színét így ez nem kopik úgy mint egy sötét festék) akkor tuti tönkretenné. Kicsit jobban megviseli ez a hajat mint a sötétítés, mivel kiszívja a színpigmenteket a hajból.
Sötétíted: 2-3 havonta ráhúzod a végére is a festéket 10-15 percre, amúgy csak a tövét fested oké. Mindig nem érdemes, mert miközben lemosod ennél is elégnek kell lennie a végén annak a kis "összemosásnak", hogy frissítsd a színét.
Azt ajánlom, hogy mindenképpen menj fodrászhoz( jó fodrászhoz!. Oké, hogy drágább, de megéri, mert úgy tuti, hogy szép marad a hajad és nem fog tönkremenni. Nekem pl. 3-4 ezer között van a festésem még akkor is ha néha vágatok kicsit a végéből. És a fodrászom rendes minőségi termékekkel dolgozik (Selective).
Balzsamot és pakolást mindenképpen használj mindig és 3 havonta kicsit vágass is a végéből.
Hajvasalást és mindenféle formázást próbáld meg kerülni. Nem azt mondom, hogy sose használd, de heti 1-nél többször nem ajánlom.
És ami a legfontosabb, hogy milyen a jelenlegi hajszíned és milyet akarsz kihozni belőle? Mert ha világosítasz nem mindegy, hogy 2-3 vagy 5-7 árnyalatot akarsz:)
Megpróbáltam értelmezni :) sikerült! :D
egyébként világosbarna hajam van és sötétebbre (fekete-kék, vagy pink :DD) akarom festetni.
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!