Ma voltam szolizni 10 percet, es nem erzetem semmit, s nem is latszika boromon semmi, mitol lehet? Vajon nem is fogok barnulni?
Figyelt kérdés
2012. márc. 7. 13:28
1/4 anonim válasza:
szerintem gyengék voltak már a csövek és így nem is fog meglátszani rajtad a 'csak' 10 perc,persze a bőrtípusodtól is függ. Nekem elég fehér bőröm van,rajtam az 5 perc után is ( persze csak másnap) lehetett látni hogy vörös vagyok mint a rák :D
2/4 anonim válasza:
Ha most szoliztál először, akkor szerintem nem meglepő, hogy nem látszik sok minden. Majd holnap nézegesd inkább. Akkorra már biztos jobban bebarnul.
3/4 anonim válasza:
Ha holnapra sem fog látszódni, akkor legközelebb mehetsz kicsit több időre.
(előző voltam)
4/4 anonim válasza:
Természetes, hogy nem látod rögtön a változást. Én pénteken voltam először szolizni és jelentősebb változást nem látok én sem, ettől függetlenül ugyanúgy 5 vagy 6 percre megyek holnap.
Menj legközelebb is 10 percre, hidd el, akkor már látható lesz a változás. :)
Fő a mértékletesség, ne feledd. Azért, mert elsőre nem látsz változást, nem kell következőnek több időre menni, sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!