Mitől nő gyorsabban a haj?
Figyelt kérdés
Nekem hátközépig érő hajam van,régebben a derekamig ért,de nagyon elvolt töredezve és a fodrász sokat vágott belőle. Az a baj,hogy minden nap vasalom és hát a vége eléggé töredezett.:/ Mindig vágatni se akarom,mert akkor soha nem nől meg és én hosszú hajat szeretnék. Nem tudtok valami szert rá,amitől gyorsabban nő? Vagy esetleg amitől huzamosabb ideig egyenes marad,hogy ne kelljen vasalni? A Revalidról ki hallott? Tapasztalatokat légyszi..2012. márc. 4. 17:20
1/1 anonim válasza:
Hiába, a vasaló márt csak ezt okozza. Sajnos amíg vasalod, mindig töredezni fog, akkor viszont vágatni kell.
Ajánlom a vasaló minél kevesebb használatát (legjobb ha elhagyod), vitamindús táplálkozást, sok víz fogyasztását, sportos életmódot, a ricinus olajat, bánfi hajszeszt, Revalid/Biovanne kapszulát.
Válaszd ki amelyik neked a legszimpatikusabb, nekem a kiegészítők közül a ricinus nagyon bevált (és olcsó is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!