Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ez pattanás, vagy egészen más?

Ez pattanás, vagy egészen más?

Figyelt kérdés
Sosem voltam az a pattanásos típus, viszont most igencsak szenvedek. A szemöldököm közt kb 3 hete megjelent egy nagy gyulladt pattanás. Hülye voltam és kinyomtam, és még mindig ott van, igaz már kicsi, de még kicsit mindig piros. Tegnap megjelent rajta egy fehér pötty, ami eléggé fáj és ronda is. Ez pattanás a pattanáson, vagy mi ez? Hagyjam, majd eltűnik, vagy van rá valami praktika? Tudom buta kérdések, de ebben a témában nem tapasztaltam. A válaszokat köszi!
2012. márc. 3. 16:00
 1/4 anonim ***** válasza:
kend be este egy pötty fogkrémmel.
2012. márc. 3. 16:53
 2/4 anonim ***** válasza:
szerintem az elso pattid nem lett kellokeppen kitisztitva ezert nemi szennyezodes meg ott maradhatott, ezert keletkezett egy ujjabbb, szerintem egy kis arctisztito kezeles nem art, legalabb a megelozes celjabol.A heti egyszeri arcradirozas pedig szinte kotelezo, de az arcradir durvasaganal oda kell figyelni a borod erzekenysegere es vastagsagara.Egyebkent kozmetikusnak tanultam 1.5 evvel ezelott csak diakmunka kozben baleset erte pont a kezemet.Ironikus a sors.
2012. márc. 3. 17:40
 3/4 A kérdező kommentje:

Sajnálom.

Mindkét módszert megpróbálom! Eléggé idegesít a dolog.

2012. márc. 3. 17:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Am nem tudom milyen allapotban van a borod de en kiprobaltam a Gigi derma clear markaju kremet (nem olcso egy tubus volt 7000 ft, es a kozmetikus meg ra is teszi a sajat kis afajat)es remekul helyrehozta az amugy katasztrofalis boromet.Sok sikert kivanok egyebkent!
2012. márc. 3. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!