Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit gondolsz erről a hajszínrő...

Mit gondolsz erről a hajszínről? (képpel Hayley Williams és Rihanna piros)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2012. márc. 3. 08:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen 17 éves koromban!Most 22 vagyok,de nem hiszem,hogy megint befesteném ilyenre.Ha meglátok egy ilyen hajat,akkor mindig elkap a vágy,hogy én is ilyet akarok,de utána inkább lebeszélem magamat róla.Valahol tetszik,de nem hiszem,hogy tudnék ilyet viselni.Szerintem túl harsány és feltünő!
2012. márc. 3. 08:57
 2/13 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok és nekem is ilyen van:) eddig csak dícséretet kaptam, de kíváncsi vagyok, mit gondolnak mások:)
2012. márc. 3. 09:18
 3/13 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik. Jobban szeretem a természetes árnyalatokat.
2012. márc. 3. 09:20
 4/13 anonim ***** válasza:
nekem parokam van ilyen szinu es mindenki mondja h jol all meg en is ugy gondolom :D de azert nem festenem be szerintem.
2012. márc. 3. 09:31
 5/13 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik! tök vagány, és rohadt jól áll annak aki tudja is viselni..
2012. márc. 3. 10:16
 6/13 anonim ***** válasza:
Merész,az tuti..Hayleynek jobban áll,a fehér bőrszín miatt szerintem:)
2012. márc. 3. 10:25
 7/13 anonim ***** válasza:
Szerintem meg proli
2012. márc. 3. 10:55
 8/13 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon jó,bár nem nagyon láttok ilyet lányokon .Kár :S

17/F

2012. márc. 3. 11:58
 9/13 anonim ***** válasza:
Attól függ, ha valaki stílusosan viseli, akkor jól néz ki. Ha csak úgy, akkor könnyen kelthet elcseszett festés látszatot.
2012. márc. 3. 15:32
 10/13 anonim ***** válasza:
Nekem ilyesmi hajam volt egy évig. Utána sajnos vissza kellett festeni az eredeti színűre(barna), mert egyszerűen annyira eltöredezett meg kiszáradt a hajam a festéstől, hogy szörnyű volt. Pedig imádtam. Most növesztem le, hogy egészséges legyen. Meg nekem nagyon eresztette a színét, mindegy volt, hogy hanyadik mosás a festéstől számítva, mindig narancssárga volt a víz. De imádtam, és szerintem nagyon szép.
2012. márc. 9. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!