Mit csináljunk, ha unatkozunk? :S
és a pénisz..no meg a melegség??
WTF
..te szent lószar
hát ez igen jó lett :)
ja na akkor értem márt :D
mit csináljatok..csináljatok..
hát ő egyedül vagy vagy a barátaiddal?.mert kicsit furin van mert amikor kérdeztél akkor többes számban kérdesztél viszont amikor írtad,hoy mit szoksz csinálni akkor egyes számban van.
amugy játsz valamit a neten..nézz filmet..
egyedül vagyok,csak ilyen általánosításban írtam,ha érted mire gondolok.
hát már néztem filmet:/
ha 20 év alatt vagy akk:
demotiváló, kommenthuszár, blogok.
hallgasd ezt: [link] :DD csináld meg ezt: [link] ha lány vagy akk neon.hu, mtv.co.hu, viviatv.hu, én háttérképeket szoktam innen mentegetni: [link] meg innen: [link]
hallgasd ezt: [link] :DD csináld meg ezt: [link]
neon.hu a fiúknak is élvezhető ha nem olvasod a sztárokról szóló hülyeségeket
ja és mentegess könyvjelzőket, mer én azt szoktam mindig. naponta lementek 2-3-at és amikor unatkozok akk megnézem őket. ezeket is onnan szedtem:D
ha meg fáradt vagy akk hallgass zenét, írok párat amiket pár ilyen "unatkozom, keressünk jó zenét" pillanataimban találtam: skrillex, noisia, deadmau5, pretty reckless, maroon 5, RHCP, nickelback, koRn, Green Day, My Chemical Romance, Linkin Park, meg mittoménmi:D gondolom ezeknek már nagyrészét ismerted, csak leírtam én milyen jó zenéket találtam pár ilyen unalmas óráimban;)
remélem segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!