Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyibe kerül kb a karon a...

Mennyibe kerül kb a karon a gyantázás? és mennyire fáj?

Figyelt kérdés
sokat borotváltam, mostmár nagyon szőrős mindenhol a karomon és hát jó lenne, ha nem kéne vele ennyit foglalkozni, de mikor egyszer magamnak gyantáztam, az egész véraláfutásos lett és undorító... ja és vérző sebes... szóval elmennék kozmetikushoz, de mennyibe kerül?
2008. ápr. 10. 11:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Figyelj, nagyon sajnálom, h borotválással kezdted!! :S Epilálás... sőt, ami még ennél is jobb, szőkítés. Pont a kezeden.. :S Szerintem eszedbe ne jusson gyantázni, viszont ha epilálod, egy idő után "elhalványodik" a szőr, és teljesen puha lesz. Olyat is hallottam, h jó hosszú idő után már meg is ritkul. SOk sikert ehhez, jól döntsd!
2008. ápr. 13. 21:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Az én kozmetikusom kb fél évvel ezelött 600Ft-ért csinálta, ha jól emlékszem, de lehet h kevesebb. Meg mindeg kozmetikus már áron is dolgozik. Ne félj a gyantától, a hatás ugyan az mint epilálással, ugyan úgy ritkul, annyi a különbség hogy a gyantával kevesebb ideig fáj, hamarabb megvan. Epivel egy pár fél órát, órát szenvednél. Amúgy meg nem vészes annyira. Ne félj tőle.
2008. ápr. 24. 21:15
 3/4 anonim válasza:
én epilálom a karomat , és teljesen jó. anyukám amúgy kozmetikus ugyan elég drága ő 2000 Ft.ért csinálja
2008. jún. 25. 13:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem a gyanta vált be. Nem fáj annyira. És pár húzásból meg van. Én is borotváltam egyszer kétszer előtte. De így sokkal egyszerűbb. Letépem és kész :D Én MAGAMNAK csinálom.
2010. júl. 13. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!