Intim gyantázás kb. mennyibe kerül, hol tudom megcsináltatni Bp-n, és kell-e hozzá szülői engedély ha még nem múltam el 18?
Figyelt kérdés
Meddig marad teljesen sima a bőrfelület, és mikor kezdenek megjelenni a szőrszálak, mennyi idő míg annyira megnő hogy megint lehessen gyantáztatni?
Bocsi, lehet hogy kicsit sok kérdés egyszerre :D de semmit se tudok erről és nem tudom máshol megkérdezni... Köszönöm a segítőkész válaszokat.
2010. márc. 14. 13:15
1/2 anonim válasza:
jééééééééééééézuuuuuuuusssssss.
anayád engedéje mér kéne ahhoz, h mien lesz a pinááád?XD
2/2 anonim válasza:
nyugi,nem kell szuloi engedely :P a visszanoves pedig mindenkinel mas.altalaban 1-2 het(ezt olvastam tobb helyen is).de van akinek hamarabb.de megis jobb mint a borotva ugyhogy probald ki ;) hany eves vagy egyebkent :D 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!