Mit csináljak? Sz@r lett a hajam
Elmentem fodrászhoz mert a hajam nagyon el volt töredezve és levágta a végét de csak egy kicsit vágott belőle nekem meg olyan rövidnek tűnik:/ Mások azt mondták, hogy észre se veszik de engem nagyon zavar! Váll alá ér de szerintem nagyon szarul néz ki a fazonja se jó ilyen hajhoz vagy nemtudom! Kb. mennyi idő ég megnő?
13/L
Megértelek. Én is mikor megyek fodrászhoz azzal, hogy akkora a végéről azt az egy centit levágatom, a fodrász mindjárt vagy 10 centit (!) mutat, hogy hát ennyit minimum le kéne vágni. Persze sosem mer annyit, mert mindig kicsapom a hisztit, hogy nehogy lemerjen annyit vágni, 1 centi kész pont. Általában meg is mutatom neki, hogy mennyit vághat, az a biztos.
Azt javaslom addig hordd felkötve a hajad, illetve tegyél meg mindent, hogy minél hamarabb visszanőjjön. Jön a tavasz, hamarosan lesznek friss gyümik és zöldségek, minél többet tessék enni belőlük! Esetleg 2-3 hónapig szedhetsz sörélesztőt, illetve van egy a Bánfi sampon, ami jó hajhullás ellen ill. hajnövesztésre. Annyi, hogy eléggé szárítja és kócosítja a hajat, úgyhogy valami király balzsamot szerezz hozzá. Maga a sampon pont ugyanannyiba kerül, mint a többi.
Én is azt javaslom, hogy próbálj ki különböző frizurákat, akár anyuddal, akár barátnővel, ők mégis másképp látják, mint te, és nem lesz olyan rossz.
Nekem is egyszer a fodrász elcseszte a hajamat, de az enyémet úgy, hogy egyik oldalt rövidebb volt, mint a másikon. Itthon vettem észre, mikor megnéztem hátul is a tükörben (csak úgy lehetett észrevenni) és legalább fél óráig sírtam. Utána kerestem egy másik fodrász, vele nagyon jól megértettük egymást, szerettem hozzá járni. Mostanában viszont anyu vágja az én hajamat is, mert szépen megnövesztettem a derekamig, így már csak a végéből kell mindig egy kicsit.
22L
Érdekesek azért a hozzászólások. Kezdjük azzal, hogy nem vagyok fodrász (sőt, hajam sincs :D ), de fura, hogy elmentek a fodrászhoz, és hirtelen jobban értetek a témához, mint ő, aki évekig tanulta, esetleg évek óta csinálja. Ha 10 centit mutat, akkor valószínű annyi törik. Levágathatsz te akkor 1 centit, de azzal adtál egy pofont a barnamacinak.
A másik kedvencem, aki bemegy egy fodrászatba, megkérdezik, milyenre legyen a haja végva/szárítva, és lövése sincs. A fodrászra bízza, és a végén csodálkozik, ha nem olyan, ami neki tetszik. Két különböző ember vagytok, külön ízléssel, sehol nincs megírva, hogy ami neki tetszik, neked is fog! Akkor menj, ha tudod, mit szeretnél ÉS el is tudod normálisan magyarázni.
Ha mindezek ellenére nem tetszik a végeredmény, akkor ott helyben meg kell mondani. Lehet, hogy tud rajta javítani, vagy (jobb fodrászat esetén) nem fizetteti ki veled a (teljes) árat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!