Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A fonástól göndör lesz a hajam?

A fonástól göndör lesz a hajam?

Figyelt kérdés
Olyan hajam van, hogyha megszárítom egyenes lesz, bár akkor is marad benne pár hullám(azt kivasalom).Ha meg csak hagyom megszáradni, össze-vissza göndörödik. Eddig sosem mentem sehova azután, hogy hagytam megszáradni a hajam, mert egyszerűen borzalmas volt. Most kitaláltam, hogy miután megmostam a hajam behajhabozom, befonom aztán úgy hagyom reggelig. Szerintetek megpróbáljam? És hány fonatba fonjam a hajam, vagy az mindegy?

2012. febr. 29. 15:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Egész pontosan nem göndör, inkább hullámos lesz. Én i csináltam így. én 6 tincsbe fontam, de lehet akármennyibe. Minél többe fonod, annál kisebb hullámok lesznek benne. Nekem az volt az egyedüli bajom vele, hogy nem tudtam egészen a fejem tetejétől fonni :S
2012. febr. 29. 15:44
 2/3 anonim válasza:
Tegnap enis igy csinaltam a hajam; ahogy leirtad a hajunk minden tulajdonsagban egyezik; hullamos a hajam ha megszaritom egy kicsit, naponta vasalom es ha nem szaritom meg nagyon gondor lesz es osszevissza all. Nekem nagyon keveset tartott a hullam a fonasoktol es igazabo nem tudom mi ennek az oka... de reggel suli elott mikor kibontottam nagyon szepen allt, hullamos volt es napkozben a fonastol nem alltak osszevissza a hajszalaim.
2012. febr. 29. 22:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is olyan hajam van mint neked. Néha napján én is szoktam befonni. Kimosom a hajam, mikor fèlig megszárad bekenem hajhabbal és befonom 1 vagy 2 àgba (attól függ h mien hullámost akarok) egészen a fejem tetejétõl kezdem a fonàst, (a végére ne tegyél hajgumit inkàbb valami füzõ fèleséggel folytasd, ugy a vège is hullàmos lesz). Mikor szét eresztem, hogy ne legyen kocka fejem a haj töveknél hajvasalóval meg vasalgatom, megrázom a fejem be fujom egy kis haj lakkal (h tovább tartson) és kész.
2012. márc. 2. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!