Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » L'oréal eFassor hajradíról...

L'oréal eFassor hajradíról tanácsokat kaphatnék, a kérdésemhez?

Figyelt kérdés
A hajam eredeti színe kávé barna már majdnem fekete. Jó sok éve szőkítettem a hajem, voltam már vörös, barna, platina szőke, sárgás szőke, melirol szőke stb.. aztán meguntam és befestettem barnára, de azt ledobta pár nap után, és elkezdtem feketézni, enek már kb 5-6éve, eddig csak után festettem feketével ha elkezdett vörösödni nyáron, de már unom, és hallotam erről a hajradírról, tudom hogy milyen, mit tesz a hajjal stb.. DE, az érdekelne hogyha én szőkitett szőke voltam anno, és festve lett a hajam sötétre, akkor ha rákenem a hajradirt és ha leszedi a festékeket, akkor én szőke leszek ujra? gondolom igen, csak megerősítést várok :D előre köszi ha válaszoltok!

2012. febr. 29. 13:53
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Nem leszel szőke. Narancs leszel. Ha azt befested valami nagyon világos szőkével, akkor leszel szőke. De hogy teljesen eltűnjön a narancs beütés, 3-4 festésre minimum szükség lesz.
2012. febr. 29. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!