Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon pattanásos a hátam....

Nagyon pattanásos a hátam. Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés

14/L.

nagyon zavar, az arcom nem az. De a hátam eléggé. Bőrgyógyász vagy valami krém amitől tuti elmúlik??

Nemsokára itt lessz a tavasz és ciki így :S

2012. febr. 28. 18:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Bőrgyógyász biztosan tud rá felírni valamit, pl. Zineryt, Duac gél. Egyébként, ha nem heges, akkor a napozás/szolárium is nagyon jó rá, persze mértékkel.
2012. febr. 28. 19:22
 2/5 anonim ***** válasza:

nekem is az volt sokat napoztam és elmúlt

14/f

2012. febr. 28. 19:37
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Időnként radírozd át(ha tudod), vannak olyan bőrradírok is, amiket nem zuhanyzáskor kell használni(márha az lenne a probléma), ha ez nem gond, akkor zuhanyzásnál használatos testradírt is használhatsz, vagy a tengeri só+olívás házi készítésű bőrradí is nagyon jó erre.

Kamillás hintőport is használhatsz, utána mondjuk, az is nagyon jól szárít.

Ha nagyon nagy a gond, akkor menj el kozmetikushoz, és rendbe teszi, neked csak megőrizni kell utána.

Ha időnként áttörlöd tisztító arctonikkal, az is sokat tud segíteni.

nekem is ilyen volt, kb 3x voltam kezelésen, azután ilyesmiket használok, és nincs problémám vele.

A szoli, meg a napozás is jót tesz neki, ez igaz, de teljesen nem fog elmúlni,ezeket inkább tisztítás után ajánlom.

2012. febr. 28. 20:03
 4/5 anonim ***** válasza:
érdemes megmutatni bőrgyógyásznak, hormonális oka is lehet
2012. márc. 1. 08:40
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ha hormonális oka lenne, akkor az arca is olyan lenne. Szerintem simán elég a kozmetikus, és ő is meg tudja mondani, hogy mivel kezeld utána, vagy esetleg fordulj-e a problémával más fajta szakemberhez.

Kialakulhat műszálas pólóktól, felsőktől is, ha esetleg az irritálja a bőröd. Én inkább ilyesmire tippelnék, ha az arcod nem olyan.

2012. márc. 1. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!