Heti két hajvasalás nem károsítja a hajat?
nem, mostanában már leszokóban vagyok:) csak néha olyan jó lenne kivasalni, hogy ne mindig ugyanolyan legyen. meg kivasalva hosszabb is persze.
de a hajhagymákat hogyhogy károsítja? elvégre csak a haj végeket éri a vasaló. általában nem is húzom végig a hajtincseket, csak valahogy a közepétől lefele. olvastad valahol?
Hallottam valamikor. Most utána néztem és nem találtam erre utaló leírást. Úgyhogy nem biztos, nem akarok hülyeséget mondani. De az biztos, hogy így, vagy úgy, de káros. :D
Milyen a hajad alapjáraton?
Van aki irigyli, mert dúsnak és vastagszálúnak mondják (de láttam már dúsabbat is:D). Mindig el volt törve a hajszárítástól, vasalástól, kivéve amikor levágtuk a töredezett részt. De utána is vasaltam, úgyhogy mire megnőtt, megint eltört. Ráadásul tavasszal nagyon sokat kreppeltem, na az az egészet tönkrevágta! Mostmár csak kb. 6 centi az ami el van töredezve, de már nem olyan durván. Szépen lassan azt is le vágjuk.
Én az egyik oldalon olvastam, hogy ha 170 fok alatt vasalod a hajad, akkor alig, vagy egyáltalán nem is károsodik - bár ez szerintem baromság, mert az én vasalóm még 150 en is füstölög.
A hajhagymáidhoz semmi köze , tehát hajhullást vagy kopaszodást nem okoz.Viszont töredezi a hajat.Én naponta kivasalom , hővédőt nem használok , viszont minden mosásnál pakolást kenek fel és 3 havonta megyek fodrászhoz.A hajam egészséges, növekszik is rendesen.
Lehet vasalni de ápolni kell és vágatni rendszeresen.
Köszi hogy válaszoltál:)Egyébként már tényleg nem igénylem annyira hogy mindennap vasaljam, na de vannak napok, amikor nem érzem magam formában... és olyankor valamit kezdenem kell a fejemmel:) Ha pedig kivasalom a hajam, sokkal ápoltabbnak és rendezettebbnek tűnik.
Én azt tapasztaltam, hogy a vasalástól másnap már zsírosodik is. Ha a fejbőr ugyanúgy működik, mint az arcbőr, akkor akár logikus is lehetne a magyarázat, miszerint tényleg szárítod a hajad a vasalóval, kiszívja belőle a nedvességet, ezért a fejbőr védekezésképp faggyúmirigyet termel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!