Kékes vagy lilás "melír" hogy nézne ki (viszonylag) göndör, barna hajban?
Képeken láttam, hogy barna egyenes hajban, szépen néz ki, de göndör hajban nagyon csúnya lenne? Frufru-ba gondoltam, kb mint ennek a csajnak ahol van: [link]
Nagyon csúnyán nézne ki? (Nagyon ritkán vasalom a hajam, nem is akarom gyakrabban, de tetszik ez a kis szín a hajban, egyszer kipróbálnám, de félek hogy hülyén nézne ki.)
Köszönöm a válaszokat! Most kérek mindenkit, hogy csak az válaszoljon akinek tetszik ha ilyen színes melír van a hajban, és ezen kívül tud a göndörről véleményt alkotni!
Második! Köszi a képeket, tényleg szépen mutat ezekben a frizurákban, de nekem nem ilyen loknis göndör a hajam, hanem az a kuszán-kócosan-összevissza-göndör féle hajam van, és én frufruba szeretném. De azért köszönöm!
jól fog ki nézni (ha megcsináltatod) ne aggódj ! az egyik évfolyamtársamnak is olyan , és nagyon cool .
Am tudnál képet mutatni a hajadról ?
imádom a göndör hajat. Ha nem vagy benne biztos, akkor csak színezővel rakasd a melírokat elsőnek, ami kb 24 hajmosás után lekopik, ha megtetszett utána mehet festékkel:)
Amúgy szerintem jól néz ki nagyon:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!