Mit csinaljak egy ilyen hajjal?
Mindenhol azt olvastam, hogy hullamos hajat menedekesre kell vagatni, hogy legyen szep, dus hatasa... Na nekem most menedekes es a vegen mar alig van par szal hajam es sokkal kevesebbnek tunik...
Mit csinaljak vele? Nagyon megbantam, hogy levagattam es amigyis nevelni szeretnem
Nem tudom, hogy mi a baj a "menedékes haj" megfogalmazással, szerintem éppen annyira helyes, mint a fokozatos...
Igen, abban igazad van, hogy "hajat növeszteni" kifejezést szokták használni, de amennyiben megértetted, hogy mire utaltam a használatával, nem mondható helytelennek. Mindaddig, amíg nyelvtanilag nem helyes egy kifejezés vagy nem tölti be a nyelv azon funkcióját, hogy információt közöljünk, addig nincs értelme azon vitatkozni, hogy így mondják vagy úgy. Amúgy sem tartozik a fórum tárgyához.
Elnézést mindenkitől, hogy nem irodalmi nyelvet használtam, na de nem az államvizsga dolgozatomat írtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!