Levágattam a hajam, de még mindig törik, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mult héten vágtak ki a hajamból, de azt vettem észre, hogy kb 5 cm-re a végétől már megvan tördezve :(( Nem akarok teljesen rövid hajat, nevelni szeretném, s már így is olyan kicsi lett..
Száraz göndör hajam van, s nehezen fésülhető. Nagyon sok kijött amikor vizesen fésültem, ezért egy ideje szárazon próbáltam... Gondolom az tette tönkre, de nem fésülhetem mosás után, mert nagyon sok hajat elvesztettem már és nagyon kevés van.
Kérlek segítsetek, hogy mivel tudnám kezelni...
2012. febr. 27. 12:47
2/4 anonim válasza:
Válts olyan samponra, amely kifejezetten száraz, töredezett hajra való.
3/4 anonim válasza:
Úgy tűnik nem vágatak eleget. Attól még, hogy a látszó töréseket levágták, még fölötte pár centivel is sérült belül, csak nem láttad eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!