Hosszu hajam van, de eléggé törik és amikor levágattam akkor sem lett sokkal jobb, fodrászoknak van valami bevált tanácsa?
Figyelt kérdés
hogyan kíméljem a hajamat? sampon, balzsam, szárítást illető tippek stb. ?2009. nov. 23. 21:35
1/6 anonim válasza:
Szia!
Fested a hajad ?
Szerintem próbáld ki a melegollós hajvágást. Nekem bevállt, pedig szőkítve van a hajam.
2/6 A kérdező kommentje:
nem festetem, vasalni is csak különlegesebb alkalmakra szoktam, viszont alapból száraz egy kicsit, és legtöbbször azért hajszárítóval szárítom. volt aki azt javasolta hogy hagyjam magától száradni... ilyen tippeket szeretnék még kérni, akinek bevált valamelyik.
2009. nov. 24. 16:49
3/6 anonim válasza:
Első vagyok. Vegyél valamilyen profeszionális hővédő sprayt a hajadra és mielött szárítod fújd be vele jól. Sajnos a hajszárító is árt a hajnak, mert elég forró levegő jön belőle. Ja és a vasalás elött is fújd át vele. Ne fésüld erőszakosan a vizes hajadat, az is nagyon árt neki. Inkább kezd el szárítani és ahogy szárítod majd fokozatosan bomlik ki és fésülhetővé válik.
4/6 anonim válasza:
Ha nagyon csomósodik hajmosás után, azt tanácsolom hogy hajmosás előtt fésüld ki rendesen, majd moss hajat. És a vizes hajadat ne fésüld, mert árt neki. Nekem tudod mi vált be? A töredezett hajvégekre tettem egy kis testápolót :) Én is valahol olvastam, nem hittem benne, de bevált! Sok sikert!
5/6 A kérdező kommentje:
:O nah ez tök érdekes énis kipróbálom :D egyébként én vizesen simán ki tudom fésülni, szinte nem is akad bele.akkor is árt ha vizesen fésülöm?
2009. nov. 27. 18:30
6/6 anonim válasza:
úgy tudom igen :S szóval csak óvatosan :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!