Fél évig borotváltak kb, és mondtam anyának, hogy nem szeretek, borotválni, mert borostás meg minden, és elvitt a kozmetikushoz, és legyantázott. És azt találta ki, hogy még 2-3x elvisz, aztán vesz egy epilátort. Ha még 2-3x legyantázza a kozmetikus, akkor nem fog annyira fájni az epilálás?
De fog.Én az epilálást egy mazochisták számára kifejlesztett kínzási módnak gondolom.Ha ajánlhatok valamit,akkor gyanta,ha nem akarsz kozmetikushoz járni,akkor magadnak is megcsinálhatod, ez a görgőfejes módszer megfelelő.
2012. febr. 23. 21:47
2/13 A kérdező kommentje:
Az a bajom a gyantával, h magamnak én nem vagyok képes legyantázni mert ha fáj akkor leállok... Bnőm pl fél éve epilál és azt mondta, h már nem is nagyon érzi.. Kis szúró érzés és ennyi
Ha valakinek még van erről tapasztalata szívesen várom ;)
2012. febr. 23. 21:55
3/13 anonim válasza:
Elsőre nekem borzasztó volt... Utána már nem annyira, ma már csak kisebb szurást érzek (kb már 3-4 alkalman túl vagyok), könnyebb mint gyantával szerintem...
Ha érdekel még valami csak kérdezz nyugottan...
2012. febr. 23. 22:02
4/13 anonim válasza:
:DD Nem halálos dolog az epilálás, nem kell túlparázni. Kellemetlen először, bizonyos területeken fáj is, de elgyengülnek a szőrszálak egy idő után, aztán már ha a körmeiddel téped ki, úgy is kijönnek. Persze, ehhez éveknek kell eltelni. 2-3 alkalom után szerintem még érezni fogod, azért nem olyan gyors folyamat a megszokása.
2012. febr. 23. 22:19
5/13 anonim válasza:
Úgy látszik csak nálam meg sem kottyan:).Nálam az első volt szörnyű azóta én nem is érzem,sem lábon sem karon pl.A fájdalomhoz hozzászoksz.
2012. febr. 24. 06:52
6/13 A kérdező kommentje:
hát boroválás után próbáltam ki, h anya elkérte a bnőjétől, akkor iszonyat fájt
2012. febr. 24. 06:56
7/13 A kérdező kommentje:
És köszönöm a válaszokat ;)
2012. febr. 24. 06:58
8/13 anonim válasza:
Ha a fájdalomkor azonnal abbahagyod, akkor nem csak a gyanta, de az epilálás se neked való. Sokkal jobban fáj, az első 6-8 alaklom tutira, mint a gyantázás.
2012. febr. 24. 10:12
9/13 anonim válasza:
Borotválás után mindig jobban fáj, mintha gyantázás vagy epilálás után szednéd ki.
2012. febr. 24. 12:16
10/13 anonim válasza:
Egy ideig rendszeresen epiláltam, akkor hagytam abba mikor az egész lábam kipattogott tőle (szőrbenövés) 2 év volt mire újra szép lett a bőröm, de még most is látszik 1-2 nagyon halványan. Én is utálom a borostát, de még mindig jobb mint a hegek! Csak képzett kozmetikushoz mennék szőrteleníteni, gyantával, de amíg tanulok ez nem megvalósítható. Karon fáj legkevésbé, aztán láb, a hónalj és intim terület nekem ugyanúgy nagyon fáj, hónalj epilálástól, már csak a gondolattól rosszul voltam, ott nem éreztem, hogy csökkent volna a fájdalom, vagy a szőr mennyisége, de a lábamon és intim részen megfogyatkoztak a szőrszálak ;) és azóta sem nőttek ki. A fájdalom is egyre elviselhetőbb, mint mondtam nekem hónaljba nem csökkent csak a fájdalom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!