Ha befesteném a hajam kékre ti megnéznétek az utcán, hogy pl ki ez az idióta? Xd
Figyelt kérdés
Csak közvélemény kutatás, mert nem tudom, hogy csak csíkokat csináltassak bele, vagy az egészet:) am sötétkéék:P2012. febr. 23. 18:28
1/15 anonim válasza:
nem gondolnám, h idióta, csak megjegyezném magamban h nem tetszik
2/15 anonim válasza:
Meg de nekem szerintem lehet hogy tetszene elöl néhány kék csík
3/15 anonim válasza:
abszolút nem gáz, szerintem fesd be az egészet,nekem kékesfekete, napfényen látszik kicsit a kékes beütés :)
4/15 anonim válasza:
Az egészet. A csíkok szerintem nem néznek ki jól.
Nekem volt lila, és lilásrózsaszín hajam, nem érdekelt, hogy másnak tetszik-e.
5/15 anonim válasza:
ha befesteted akkor már az egész legyen kék! ha szembe jönnél velem az utcán nem néznélek idiótának, sőt! Szerintem tök egyedi és vagány!
6/15 anonim válasza:
nem.. valami szokatlant csinálj, ha ki akarsz tűnni.
7/15 anonim válasza:
Nem!
Szerintem nagyon jól nézne ki! :)
8/15 anonim válasza:
Nem nézném meg, nem is lenne feltűnő! Több ezer érdekes fejjel találkoztam, de a kék nem feltűnő.
Válaszd szét hat felé, és tüsizd fel azt a hat részt, külön-külön irányba, és mindegyik más színű legyen. (Kék-Zöld-Fehér-Pink-Lila-Sárga.) Ezzel már megfordulnak utánad Pesten! :) :D :)
9/15 anonim válasza:
Én azt gondolnám "ennek a lánynak van stílusa". :)
10/15 anonim válasza:
Ahogy magamat ismerem, észre se vennélek... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!