Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » SOS! A szőke hajamból fekete...

SOS! A szőke hajamból fekete lett, most mit tegyek?

Figyelt kérdés

Mindig is szőke (hidrogén) hajam volt.Fél éve növesztem,szépen le is nőtt,de kezdett sárgulni,ami még benne volt,ezért újra kiszívattam az egészet hirtelen felindulásból!Megbántam,ezért visszafestettem az eredeti hajszínemre,ami közép-szőke lenne,de extra sötét barnára fogta be!

Ez nagyon szokatlan!Egyszerűen elkap a sírás,ha tükörbe nézek!Tudom,buta voltam,és most a saját hibámból szenvedek,de szerintetek fakulni fog ez a szín idővel?Ledobja a hajam?Mert jó lenne egy kicsit világosabb szőkével átfesteni majd!Mit tegyek?Ez borzasztó!

2012. febr. 21. 21:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
fodrász vagyok, továbbra se hallgass a többiekre. igenis le fog kopni magától, csak légy egy kicsit türelmes, és ne tedd tönkre mindenféle színeltávolítóval!
2012. febr. 22. 20:19
 12/13 A kérdező kommentje:

Hiszek neked! :)

Ennyire fehérre leszívva+rá ez a sötét festék...Én sem tudom elképzelni,hogy rajta maradna!Tetszeni tetszik ez a szín,de mindig is szőke voltam,a szemöldököm is az,a bőröm nagyon világos,és a hajam is szőke eredetileg!Ilyenkor szép finoman,és ízlésesen megrajzolom a szemöldökömet világos barnával,mert nem sok szemöldököm van.

De azért nem szívesen maradnék ilyen hajjal!Sokszor mosom a hajam.A héten vagy 3-4 szer,mert imádom,ha friss,illatos.Remélem gyorsan fog kopni!Amúgy szerintem nem éri meg az a szín-eltávolító vagy mi 3 ezerért,mert károsít is,és az eredmény sem biztos.Inkább leszek türelmes!

2012. febr. 22. 21:42
 13/13 anonim ***** válasza:
így van :) nagyon könnyen tönkre lehet tenni egy hajat, pláne, ha ilyen előélete van már. légy türelmes :) ápold szépen, és nem lesz gond.
2012. febr. 22. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!