SOS! A szőke hajamból fekete lett, most mit tegyek?
Mindig is szőke (hidrogén) hajam volt.Fél éve növesztem,szépen le is nőtt,de kezdett sárgulni,ami még benne volt,ezért újra kiszívattam az egészet hirtelen felindulásból!Megbántam,ezért visszafestettem az eredeti hajszínemre,ami közép-szőke lenne,de extra sötét barnára fogta be!
Ez nagyon szokatlan!Egyszerűen elkap a sírás,ha tükörbe nézek!Tudom,buta voltam,és most a saját hibámból szenvedek,de szerintetek fakulni fog ez a szín idővel?Ledobja a hajam?Mert jó lenne egy kicsit világosabb szőkével átfesteni majd!Mit tegyek?Ez borzasztó!
Festék festéket nem világosít,hiába fested át világosabbal,nem változik majd semmit.
Vagy lenöveszted vagy leszívatod vagy kellékesnél,esetleg dm-ben veszel hajfestékeltávolítót és leszeded magad.Legközelebb pedig fodrászra bízod a színezést. Én is ezzel kínlódok,hogy lenőjön,pedig nekem csak egy sötét színező lett rákenve,de szinte fekete lett:S
az első gondolom fodrásztanonc, de még nem nagyon ért a hajhoz, csak az elmélethez.
festék festéket tényleg nem világosít, viszont a leszívott hajra kent festék először szinte 90%ban lepotyog. szóval kopni fog, nyugodj meg, ne csinálj semmi hülyeséget.
tapasztalat, én is így jártam:
tuti lekopik, nem teljesen, de csúnyán ki fog fakulni, ha gyakran mosod, 2-3 hét!
Az a baj, hogy a töve nem nagyon fog kopni, csak a szőkített rész :(
Mindenesetre, hagyd, hogy kopjon! Aztán ha a szőke rész lekopott 8ez max. két hónap) akkor szőkítsd be az egészet természetes világosszőkével 8.1-es árnyalattal, ami középszőke lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!