Montee kérdése:
A fekete hajat mennyire fogja be a szőke festék?
Figyelt kérdés
Fekete hajam van, és a tetejét be szeretném festeni, így félig szőke, félig fekete lesz.2012. febr. 10. 16:57
2/11 Andi 22 válasza:
először is tudni kéne hogy milyen hosszú a hajad, mer ha pl. derék középig ér nagyon rizikós a szőkités. nekem 2szer égett le a hajam és több évbe telt amig újra egészségesnek mondható. én a helyedben először csak melirral próbáloznék. viszont ha ezt választod az alapot mindenképp világositsd valami középbarna árnyalattal. 1 dolog nagyon fontos, csak szakemberre bizd. ő hasznos tanácsokat adhat neked
4/11 anonim válasza:
Én fekete hajból csináltam szőkét 2 éve nyáron. Igaz nekem mesterfodrász csinálta, így közel 50ezerbe jött ki, mert hosszú is volt a hajam, de egy szála nem görbült. :) Már vannak olyan szerek, amikben nincsenek vegyi anyagok, és a hidrogént is ki lehet dobni a kukába.
5/11 Andi 22 válasza:
akkor a mesterfodrászod eléggé félre informált úgyanis nincs szőkitőszer hidrogén peroxid nélkül
6/11 anonim válasza:
Nem is szőkítettem, először le lett szedve a fekete, alap hajszínre, majd utána szőkítettünk, és van hidrogén nélküli már.
7/11 anonim válasza:
Nekem is fekete volt és szőkét csináltam belőle. Először melírt raktam bele. Szőkítőpor+12%-os oxy. Ezt ismételtem kb 3 hetente és röpke fél év alatt ki is szőkültem, a hajam az úgy nézett ki, mint a seprű. Ráadásul akármeddig rajta hagytam a hajamon a szőkítőt, nem lett szőke, hanem narancssárga. Én otthon csináltam, mert bátor vagyok :-), de jobb ezt fodrászra bízni, azóta biztos vannak már kíméletesebb eljárások is, azokat nem ismerem, mert azóta szőke vagyok, így nem kell szívatni.
Remélem sikerrel jársz :-)
8/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) Egyébként rövid hajam van, vállig érő, tépett :)
2012. febr. 11. 18:36
9/11 Andi 22 válasza:
hagy kérdezzem már meg hogy aki irta hogy a fekete haját világositotta, az szerinte mi ha nem szőkités? hiába nem lett szőke, egy hidrégén-peroxidos oldat került a hajára.tehát világositotta, csak kisebb koncentrációjú oldattal, tehát 3 vagy 6 százalékossal. ha ennyire mem vagy jártas a témába miért szólsz bele?
10/11 anonim válasza:
Andi 22-nek igaza van! a világosítás, akármekkora mértékű is, ha csak egy színmélységű is, akkor is kell hozzá oxy!!! főleg, ha ráadásul még ilyen nagy mértékű váltás, hogy feketéből szőke.. ne vicceljetek már... én fodrász leszek nemsoká, de ezt még anélkül is lehet tudni, hogy valaki ne tanulná ezt éjjel-nappal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!