Milyen gyakran vasaljátok a hajatokat? Ment tönkre azóta a hajatok?
Nem vasalom.
Te se vasald, fogadd el olyan amilyen, és abból hozd ki a legjobbat.
Hogyha megfelelően ápolod a hajadat és normális hajvasalót minőségi vasalót veszel , 3 havonta elmész vágatni 1 centit a hajadból akkor nem lesz semmi baja.Én tanúsítom.Nekem vékony szálú a hajam viszont sok.
Én hetente 3x mosok hajat és minden mosásnál rakok rá pakolást és gliss kur kifésülő pumpás hajban maradó balzsamot , így minimális a károsodás.A hővédő szerintem felesleges.A 3 havonta fodrász az fontos.
Én naponta. De most jöhettek azzal a dumával, hogy nem szabad meg csak tönkremegy, de muszáj... Eddig hosszú hajam volt és a súlya lehúzta, de amikor levágattam felugrott és nagyon nagy hullámok vannak benne. Teljesen szétáll. Eddig elég volt heti 1x 2x vasalni, de most nőtt olyan hosszúra, hogy a nyakamtól mindig eláll és mindig elalszom :/ De remélem minél hamarabb megnő, és akkor nem lesz problémám a vasalással.
Nem tudom, hogy tönkrement-e, nem szoktam fodrászhoz járni.
Bellissima Imatec hajvasalóm van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!