Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen gyakran vasaljátok a...

Milyen gyakran vasaljátok a hajatokat? Ment tönkre azóta a hajatok?

Figyelt kérdés
Én heti egyszer max. kétszer. Ez sok? Mivel ápoljam elötte?

2012. febr. 21. 11:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
hővédő sprayvel. Nekem egy évi vasalástól sem ment tönkre, pedig szoktam kérdezgetni a fodrászt, mi a véleménye. Én 3 naponta szoktam vasalni, ill. ha elfekszem nagyon, de erős szálú hajam van. Egy vékony hajat biztos jobban roncsolna.
2012. febr. 21. 11:50
 2/6 anonim ***** válasza:
67%

Nem vasalom.

Te se vasald, fogadd el olyan amilyen, és abból hozd ki a legjobbat.

2012. febr. 21. 12:07
 3/6 anonim ***** válasza:
40%

Hogyha megfelelően ápolod a hajadat és normális hajvasalót minőségi vasalót veszel , 3 havonta elmész vágatni 1 centit a hajadból akkor nem lesz semmi baja.Én tanúsítom.Nekem vékony szálú a hajam viszont sok.

Én hetente 3x mosok hajat és minden mosásnál rakok rá pakolást és gliss kur kifésülő pumpás hajban maradó balzsamot , így minimális a károsodás.A hővédő szerintem felesleges.A 3 havonta fodrász az fontos.

2012. febr. 21. 12:37
 4/6 anonim ***** válasza:

Én naponta. De most jöhettek azzal a dumával, hogy nem szabad meg csak tönkremegy, de muszáj... Eddig hosszú hajam volt és a súlya lehúzta, de amikor levágattam felugrott és nagyon nagy hullámok vannak benne. Teljesen szétáll. Eddig elég volt heti 1x 2x vasalni, de most nőtt olyan hosszúra, hogy a nyakamtól mindig eláll és mindig elalszom :/ De remélem minél hamarabb megnő, és akkor nem lesz problémám a vasalással.

Nem tudom, hogy tönkrement-e, nem szoktam fodrászhoz járni.

Bellissima Imatec hajvasalóm van.

2012. febr. 21. 19:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem is ugyanaz a bajom mint az utolsonak.:/Reggel hiába vasalom ki,következő reggelre sehogy sem áll,a vége kielé kunkorodik ,pedig eredetileg egyenes a hajam egy hullám sincs benne.Már nem tudom mit cyináljak vele h megáljon normálisan vasalás nélkül..:(
2012. márc. 15. 17:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Múlt évben majdnem minden nap vasaltam :S Eléggé tönkre is ment... Már majdnem visszanyerte az eredeti erősségét:) Max heti 1x vasalom:)
2012. márc. 31. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!