Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Zynerit aki használta/használj...

Zynerit aki használta/használja az válaszoljon pls?

Figyelt kérdés

Ma voltam bőrgyógyásznál aki egy bunkó volt azt mondta csak vizzel mossal az arcom este meg reggel és kenjem oda ahol pattanás van , mondtam neki h alapvetően nagyon száraz a bőrőm és szeretnék valami hidtratáló krémet , azt mondta semmit se csak ezt.. nah most aki használja ezt , télleg jó valamire? És milyen krémet vegyek hozzá ? Mertmindenképp fog kellenni nekem.. Garnier Pure A az yó ? Vagy inkább ne? Vagy akkor mit ? Valaki segitsen meg amit még tud valamit erről a szerről ossza meg velem pls.

előre köszi mindenkinek.

2009. jún. 5. 13:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
szia! nem tudom mennyire aktuális még ez a kérdés, de én is használok Zyneritet, és eddig nagyon jó volt! én az egész arcomra kenem, pedig nem pattis az egész, és arra figyelj, hogy csukd be a szemed, mikor akörül kened, mert csípni fog, és ez hülyeség h fényleni fog nagyon az arcod, mert kb 10 mp alatt megszárad! és igen, használhatod a garnieres cuccaiddal, szerintem csinálhatod úgy is, hogy először a garnieres cuccaidat kened fel, és utána a zyneritet! nem kell félóra se a kettő között, én is tonizálás után rögtön kenem fel a zyneritet! remélem tudtam segíteni, ha érdekel még vmi, akkor nyugodtan írj, akár priviben is! ;-) L/16
2009. szept. 4. 21:17
 12/15 A kérdező kommentje:
szia , és mennyi idő után észleltél változást?
2009. szept. 5. 18:59
 13/15 anonim ***** válasza:
hát, kb 2-3 hét mivel szteroidot szedek, és amiatt kicsit kipattogtam, de másnak 1-2 hét alatt segítene! amúgy ajánlom az AknefugEl tonikot is, gyógyszertárban lehet venni, nem olcsó, 1600 ft körül van, az is sokat használ! ha kell bővebb info erről, nyugodtan írj!
2009. szept. 8. 17:37
 14/15 anonim ***** válasza:

A bolti szerek nem használnak, kérlek csak 2 hetet kell kibírni a sok krémecske nélkül, emrt a Zynerit csodát tesz a pattanásos bőrrel...

Mi az hogy jó-e valamire? Nem kérdés! A legjobb, ez nem valami pénzszedős neutrogéna meg Vichy, meg Clean and Clear, ez egy hatásos orvosi szer...

Amúgy én ha reggel eknem fel lepúderezem...

Szerintem csináld azt hogy este bekened magad Zynerttel reggel meg krémezel...a lényeg hogy ne fél órán belül kenj magadra mindent, a Zynerit egész nap fejti ki hatását nem csak abban az 5 percben amíg felkened!

2009. okt. 29. 09:11
 15/15 anonim ***** válasza:

Valóban nagyon sokan dicsérik, nekem tavaly már segített 2 hónap után megszépített, most hogy nincs már napsütés jönnek elő ismét a gyulladt kemény csomók, ismét felirattam, és a bőr nagyrészét egy hét alatt meg is tisztítja, de ez sem 100 %, mintahogy egy genetikailag örökölt bőrnél nincs is erre garancia.

Kétszer is használhatod naponta, délután és este tiszta bőrre kenve.

2009. nov. 5. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!